Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Techniek & Technologie - Summa & Bedrijf

Voor bedrijven

Grow your talent

Medewerkers bepalen het succes van je organisatie. Daarom is het belangrijk dat zij zich blijven ontwikkelen.

Dat zij kennis hebben van de nieuwste technieken en inzichten, nieuwe vaardigheden leren. En zo hun talenten optimaal kunnen blijven inzetten. Juist in onze dynamische Brainport-regio, waar processen, diensten en producten zich razendsnel ontwikkelen.

Summa & Bedrijf – Grow your talents

Speciaal traject: Bbl Plus

Niet elk bedrijf heeft tijd of ruimte om nieuwe werknemers de vereiste vakhandelingen te leren. Met Bbl Plus vindt instructie, begeleiding en examinering niet plaats bij het leerbedrijf maar op de moderne leslocaties van het Summa & Bedrijf. Ervaren leermeesters begeleiden de studenten. Zo is de student bij het leerbedrijf volledig inzetbaar in zijn of haar functie en bezit de student na het traject een diploma én gerichte werkervaring. Download de flyer voor meer informatie.

Bedrijfsopleidingen op maat

Wij verzorgen opleidingen op maat voor optimale effectiviteit in de praktijk. Inhoud, lengte, moeilijkheidsgraad, vorm, tijdstip en plaats kunnen in overleg worden vastgesteld. Zo kunnen werknemers en organisaties effectief inspelen op actuele ontwikkelingen in het werkveld. Neem direct contact op om samen te kijken naar de scholingsmogelijkheden voor jouw bedrijf.

Neem contact op
x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden