Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Over Summa & Bedrijf

Grow your talent

Summa & Bedrijf is dé mbo-opleider voor volwassenen in de regio Brainport Eindhoven. We laten medewerkers en werkzoekenden groeien, en daarmee ook bedrijven en instellingen in de regio.

Summa & Bedrijf richt zich op bedrijven en hun werknemers, het UWV, gemeenten en werkzoekenden. We hebben een duidelijke maatschappelijke opdracht: zorgen dat mensen zich blijvend kunnen ontwikkelen, waarbij er een goede aansluiting is op wat bedrijven en instellingen van (nieuwe) medewerkers vragen. Summa & Bedrijf is onderdeel van het Summa College.

Samen met het werkveld

Om mensen die kennis en vaardigheden te leren die ze in de praktijk nodig hebben, werken we hecht samen met bedrijven en instellingen in onze regio. Gezamenlijk bouwen we aan ons onderwijs. Spelen we in op nieuwe ontwikkelingen en vragen. Leveren we maatwerk, passend bij de leerbehoefte van een bedrijf of branche. Zo kunnen talenten én organisaties blijven groeien. En kunnen alle talenten meedoen.

HR-businesspartner

Als opleider zijn wij de HR-businesspartner voor bedrijven. Régine van Lieshout, programmadirecteur leven lang ontwikkelen bij Summa, legt in deze video uit hoe Summa & Bedrijf uitvoering geeft aan een leven lang ontwikkelen, een strategisch speerpunt van het Summa College.

Dit zeggen anderen over ons

In onderstaande video vertelt Norman van den Heuvel hoe Summa & Bedrijf de medewerkers van Nedschroef voorbereidde om de overstap naar CNC verspanen te maken en legt Marie-José Kanters van Vitalis uit hoe Summa in hoog tempo een opleiding op maat samenstelde om het personeelstekort in de zorg aan te pakken.

Hoe Summa & Bedrijf kan helpen jouw opleidingsvraagstuk op te lossen.
x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden