Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Over Summa & Bedrijf

Grow your talent

Summa & Bedrijf maakt deel uit van het Summa College. Met Summa & Bedrijf richt Summa zich op bedrijven en hun werknemers, het UWV, gemeenten en werkzoekenden.

Summa is dé mbo-opleider voor de regio Brainport Eindhoven. Met een duidelijke maatschappelijke opdracht: zorgen dat mensen zich kunnen ontwikkelen, dat zij zich kunnen blijven ontwikkelen en dat er steeds een goede aansluiting is tussen arbeidsmarkt en de vraag van bedrijven en instellingen.

Onderwijs in ontwikkeling

Daarvoor werken we hecht samen met bedrijven en instellingen in onze regio. Bouwen we gezamenlijk aan ons onderwijs. Spelen we in op nieuwe ontwikkelingen en vragen. Leveren we maatwerk, passend bij de leerbehoefte van een bedrijf of branche. Zodat talent kan blijven groeien. Zodat bedrijven kunnen blijven groeien. En alle talenten kunnen meedoen.

Hoe geven we dat vorm?

Een HR-businesspartner voor bedrijven: zo ziet Régine van Lieshout, programmadirecteur leven lang ontwikkelen van het Summa College, de rol van het mbo in de regio. Zo helpt Summa & Bedrijf organisaties om hun personeel mee te laten groeien met de ontwikkelingen in de sector.

Op de website van de MBO Raad legt Régine uit hoe Summa & Bedrijf uitvoering geeft aan het strategisch speerpunt ‘leven lang ontwikkelen’ van het Summa College. Bekijk het interview in de video hieronder.

Meer weten over het Summa College? Ga naar www.summacollege.nl.