Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa & Bedrijf - Summa Procestechnologie

Procestechnologie

Naar de opleidingen

Technologie in stroomversnelling

Met nieuwe technieken ontstaan nieuwe beroepen. Ben jij klaar voor een reis door de fascinerende wereld van procestechnologie? Bij Summa & Bedrijf bieden we jou de kans om deel te nemen aan een dynamische en innovatieve opleiding in de procestechnologie.

Meesters in procestechnologie

Procestechnologie is waardevol in vrijwel elke branche. Overal waar processen geautomatiseerd worden, zijn gekwalificeerde mensen nodig om de processen in goede banen te leiden. De werkzaamheden van operators lopen flink uiteen, van hands-on sleutelen tot het proces bewaken in controlekamers.

Praktijkgericht en actueel

Er is veel werk in de procestechnologie. Omdat bedrijven zo goed mogelijk personeel willen, leidt Summa Procestechnologie jaarlijks honderden procesoperators op. Wij blinken uit in praktijkgericht en actueel onderwijs waar operators en bedrijven jarenlang profijt van hebben. Onze programma’s zijn ontworpen om je naast de theoretische kennis, ook de praktische vaardigheden bij te brengen. Zo kun je direct in de industrie aan de slag.

De opleider van Zuid- en Midden-Nederland

Bij Summa Procestechnologie staat leren op de werkplek centraal. Kan het niet op de eigen werkplek, dan maken we gebruik van diverse opleidingslocaties bij bedrijven in zuid en midden Nederland.  Als uitvalsbasis gebruiken we de Brainport Industries Campus in Eindhoven. Ben jij klaar om de volgende stap te zetten? Je bent van harte uitgenodigd om eens te komen kijken. Samen gaan we werken aan de toekomst van procestechnologie. Bel voor een afspraak of meer informatie naar 040 269 50 50.

Dé mbo-opleidingspartner van Brainport

Ervaren docenten uit het werkveld

Werken met de nieuwste technieken

Opleidingen op maat

Persoonlijke en mensgerichte begeleiding

Vakhandelingen leren buiten de werklocatie

Wij werken o.a. samen met
x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden