Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa & Bedrijf - Procesoperator C

Voor operators

Grow your talent

Een opleiding doen is investeren in jezelf. Bij Summa & Bedrijf geloven we daarin. Of je nu al jaren in het vak zit, net begint of gewoon wilt ontdekken of procestechnologie bij je past; wij hebben de juiste opleiding, training of cursus voor jou.

 

Ik wil een diploma of me laten omscholen

Misschien ben je het vak ingerold na de LTS of ander voortgezet onderwijs. Je hebt veel ervaring maar nooit de kans gehad om een diploma te mogen of kunnen behalen. Of misschien ben je bewust op zoek naar een nieuwe carrière in de procestechnologie. Bij Summa & Bedrijf bieden we individuele onderwijstrajecten die je opleiding tot een sterke operator. Wij geloven dat het nooit te laat is om te leren. Ben jij klaar om je te laten omscholen en te profiteren van de vele kansen die het werkveld biedt?

Lees meer
Summa & Bedrijf - Summa Procestechnologie - Ik wil mijn personeel opleiden

Ik wil doorgroeien

Als operator wil je het proces tot in de puntjes beheersen. Er zijn veel operators die al een tijd hetzelfde werk doen en de kneepjes inmiddels wel kennen. Tijd voor iets nieuws! Misschien een betere baan of een andere functie binnen hetzelfde bedrijf? Jezelf verbeteren of op andere gebieden ontwikkelen? Met een goede en praktische opleiding maak je het mogelijk.

Lees meer
Summa & Bedrijf - Summa Procestechnologie - Ik zoek nieuwe operators

Ik wil weten wat procestechnologie is en of het bij me past

Je ziet overal vacatures voor operators in de procestechnologie. Maar wat is het, en belangrijker, past het bij jou? In vrijwel alle bedrijven wordt in de productieomgeving gewerkt met behulp van machines. Het proces dat die machines uitvoeren, wordt gecontroleerd en gestuurd door een operator. Je kunt namelijk veel automatiseren, maar de mens blijft belangrijk om alles in goede banen te leiden. Dit moet je weten over het werk van een operator.

Lees meer
Summa & Bedrijf - Summa Procestechnologie - Ik wil de kennis in mijn bedrijf borgen

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden