Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa & Bedrijf - Procesoperator C

Voor bedrijven

Grow your talent

In hightech werkomgevingen maakt goed (technisch) personeel het verschil. Zij zijn de sleutel naar succes. De kwaliteit van uw producten, processen en machines staat of valt met de vaardigheden van uw medewerkers.

Goed personeel is goud waard. Investeer daarom in uw medewerkers en leg een stevig fundament door ze een waardevolle opleiding aan te bieden.

Waarin kan Summa Procestechnologie ondersteunen?

 • Het verhogen van het kennisniveau van uw productiemedewerkers, operators en technisch leidinggevenden
 • Het verhogen van het competentieniveau van uw personeel
 • Het borgen van kennis in de interne (productie) organisatie
 • Het verhogen van de kwaliteit van het productieproces
 • Het verhogen van de loyaliteit van uw medewerkers

Wat bieden wij?

 • Werkplek-analyses: wij brengen samen met u de benodigde kennis en vaardigheden in kaart
 • Diplomagericht onderwijs: wij bieden diplomagericht onderwijs (BBL) op uw bedrijfslocatie of op een locatie in de buurt
 • Maatwerk: naar aanleiding van een analyse ontwikkelen wij de training die nodig is om benodigde kennis en competenties verder te ontwikkelen

Download deze PDF voor meer informatie

Ik wil mijn personeel opleiden

In een wereld waar concurrentie op kwaliteit én kosten toeneemt, wacht een ondernemer niet af. Investeer in geavanceerde machines en versterk en verhoog het basisniveau van uw personeel om meer te produceren met minder mensen.

Gericht opleiden is het antwoord. Summa Procestechnologie staat klaar om u op alle mogelijke manieren te ondersteunen bij uw opleidingsvraag. Dit is niet alleen een investering in uw kapitaal, maar getuigt ook van uitstekend werkgeverschap om uw personeel waardevolle opleidingskansen te bieden.

Lees meer
Summa & Bedrijf - Summa Procestechnologie - Ik wil mijn personeel opleiden

Ik wil de kennis in mijn bedrijf borgen

Een niet te onderschatten bedrijfsrisico: de jarenlange kennis die enkel tussen de oren van uw operators zit. Bij veel bedrijven is deze kritieke kennis niet vastgelegd. Terwijl door vergrijzing de gemiddelde leeftijd oploopt, komt het moment steeds dichterbij dat kennis voor de organisatie verloren gaat.

Summa Procestechnologie kan u helpen deze kennis te behouden. En bovendien zo te ontsluiten dat de nieuwe instroom operators ermee kan werken.

Lees meer
Summa & Bedrijf - Summa Procestechnologie - Ik wil de kennis in mijn bedrijf borgen

Ik zoek nieuwe operators

Als een van de grootste opleiders in procestechnologie trainen wij niet alleen veel operators die werkzaam zijn bij bedrijven, maar leiden wij ook de nieuwe generatie operators op. Dit zijn gemotiveerde mensen die aan de slag willen in de procestechniek en goed voorbereid aan hun eerste baan willen beginnen. Hebt u een specifieke vacature, dan kijken we natuurlijk graag voor u in ons netwerk.

Summa Procestechnologie werkt voor het ontsluiten van arbeidsmarktpotentieel samen met diverse partijen voor instroom- en opleidingstrajecten.

 • Summa Plus
 • Ster College
 • Servicepunt leren en werken
 • Techsharks
 • Randstad techniek
 • Start techniek
 • Techmatch
 • Technicum
 • Tempo Team
 • Goflex
 • Manpower
 • Werk en Vakmanschap
 • Timing Flexdiensten
Lees meer
Summa & Bedrijf - Summa Procestechnologie - Ik zoek nieuwe operators

Ik wil een maatwerk­opleiding voor mijn bedrijf

Eendracht binnen een organisatie is een belangrijke succesfactor. Personeel dat trots is op hun werk en het eindproduct. Een op maat gemaakt opleidingstraject kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren. Een traject dat specifiek is ontwikkeld voor uw bedrijf, dat niet alleen aansluit op eigen processen maar ook op uw corporate identity, waar het hele bedrijf trots op kan zijn.

Summa Procestechnologie ontwikkelt maatwerkopleidingen voor álle bedrijven. We zien dat de motivatie van deelnemers hierdoor flink hoger is. Ze herkennen zich meer in de opleiding en worden blij van praktijkopdrachten die ze ‘niet voor niets’ maken.

Lees meer
Summa & Bedrijf - Summa Procestechnologie - Ik wil een maatwerkopleiding voor mijn bedrijf

Ik wil de kennis van onze processen verhogen bij mijn personeel

Doordat productieprocessen de afgelopen jaren steeds verder zijn geautomatiseerd, is bij de nieuwe lichting operators vaak beperkte kennis aanwezig van processen. Het analyseren van verstoringen in de productie kan vaak slechts door een beperkt aantal ervaren operators uitgevoerd worden. Herkenbaar? U bent zeker niet de enige die kennis van de eigen processen (opnieuw) onder de aandacht van het personeel wil brengen.

Summa Procestechnologie brengt samen met u alle processen in kaart. We maken gerichte onderwijsprogramma’s om deze processen bij uw operators tussen de oren te krijgen. Door de kennis van uw processen te verhogen bij uw personeel, kunnen storingen voorkomen en verholpen worden, kunnen afwijkingen in het product door de operator verklaard worden en kan eenvoudiger ingespeeld worden op afwijkende orders.

Lees meer
Ik wil een maatwerkopleiding voor mijn bedrijf

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden