Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

SUBSIDIES EN REGELINGEN

Subsidies en regelingen

Als werkgever kun je voordelig scholen dankzij diverse financiële regelingen. Zo wordt het nog aantrekkelijker om je medewerkers een opleiding, cursus of training van Summa & Bedrijf te laten volgen!

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)

SBB ondersteunt leerbedrijven en scholen bij het opleiden van vakmensen in de praktijk. Op de website vind je een overzicht van beschikbare subsidies en fondsen. SBB is ook verantwoordelijk voor het erkennen en begeleiden van leerbedrijven.

website SBB 

Subsidieregeling Praktijkleren

De Subsidieregeling Praktijkleren stimuleert werkgevers om studenten een praktijkleerplaats en/of werkleerplaatsen aan te bieden. De subsidie is een tegemoetkoming in de kosten die je maakt om leerlingen te begeleiden.

website Subsidieregeling Praktijkleren

Opleidings- en Ontwikkelingsfonds

Opleidings- en Ontwikkelingsfonds (O&O-fonds) van brancheorganisaties maken het met onder meer subsidies mogelijk dat je kunt investeren in de ontwikkeling van je medewerkers.

website Opleidings- en Ontwikkelingsfonds

Leerwerkloket

Op de site van het Leerwerkloket vind je een compleet overzicht van alle subsidies en fiscale voordelen. Het Leerwerkloket is een onafhankelijk samenwerkingsverband in opdracht van het ministerie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW).

website Leerwerkloket

Brabant Leert

Door een overheidssubsidie kunnen werknemers nu met subsidie een cursus volgen. Dat gebeurt via Brabant Leert. Je kunt uit zo’n 40 kortlopende cursussen en modules kiezen. Door de subsidie zijn de trajecten vaak gratis!

Lees meer over Brabant Leert

 

Deel deze pagina: