Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa & Bedrijf - Summa Procestechnologie - Door mijn diploma kreeg ik een vaste baan
Crisitina Azevedo wil doorgroeien naar Procesoperator B.

“Mijn docent heeft me erg goed begeleid.”

"De lestijden zijn afgesteld op mijn ploegendienst."

Ik werk bij Prysmian Draka, waar Summa Procestechnologie een eigen opleidingslokaal heeft.  Ik heb nu Procesoperator A behaald en wil doorgroeien naar B. Het was heel hard werken voor mij, ook omdat ik moeite heb met Nederlands.

Mijn docent heeft me erg goed begeleid zodat ik het toch gehaald heb. De lestijden zijn afgesteld op mijn ploegendienst. Alles in het productieproces van glasvezels vind ik heel bijzonder en nu mag en kan ik meer verschillende werkzaamheden uitvoeren. Door mijn diploma kreeg ik een vaste baan.

Lees meer over de opleiding
Summa & Bedrijf - Summa Procestechnologie - Door mijn diploma kreeg ik een vaste baan
Meer weten?

Neem contact op met

Summa & Bedrijf - Lilian Lammers

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden