Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Hybride docent Sim Leys - Summa & Bedrijf - Ik ben de spil tussen het onderwijs en het bedrijfsleven
Sim Leys werkt bij ASML en geeft les bij Summa

"Ik ben de spil tussen onderwijs en bedrijfsleven."

Sim is hybride-docent. Hij werkt bij ASML en geeft les aan het Summa College. Als spil tussen onderwijs en bedrijfsleven ontwikkelt hij mede het opleidingsprogramma.

“Ik combineer mijn baan met lesgeven bij het Summa College. Zo ben ik als hybride-docent de spil tussen onderwijs en bedrijfsleven en ontwikkel ik, samen met ongeveer 30 andere bedrijven, mede het opleidingsprogramma.

We merken dat technici schrik kunnen hebben voor data en netwerken, maar de moderne technicus moet ermee kunnen werken. Het ontbrak tot voor kort aan een goede opleiding hiervoor. De Technicus Smart Industry vult dit gat. Ik geef bijvoorbeeld workshops aan studenten bij ASML. Wij gebruiken VR-brillen om op afstand problemen op te lossen. Voor studenten is het gaaf om te zien hoe dat werkt.”

Lees meer over de opleiding
Technicus Smart Industry
Meer weten?

Neem contact op met

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden