Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa & Bedrijf - Passend onderwijs gedrag
Hoe zorg jij dat je up-to-date blijft?

Voor zzp'ers

Zo blijf je up-to-date!

Werk jij als zelfstandig ondernemer in de branche onderwijs & opvoeding? Of wil jij graag zzp’er worden in het onderwijs of de opvoeding?

Wij begrijpen het belang van de rol die deze sector speelt in onze samenleving. Daarom vinden we het belangrijk om jouw kennis, vaardigheden en deskundigheid op peil te houden. Bij Summa & Bedrijf bieden we, speciaal voor jou als bestaande of toekomstige zzp’er, een uitgebreid scholingsaanbod om up-to-date te blijven.

Daarom Summa

Kies je voor Summa? Dan kies je voor praktijkgericht leren en persoonlijke aandacht. Als zzp’er in het onderwijs begrijpen wij dat je je constant moet aanpassen aan nieuwe uitdagingen. Daarom ligt onze focus op het bijbrengen van actuele vaardigheden en kennis, die je meteen kunt toepassen in jouw werk. Of je nu jouw vaardigheden als onderwijsassistent wil verfijnen, je wilt specialiseren in specifieke doelgroepen of je ondernemersvaardigheden wilt uitbreiden; wij hebben alles wat je nodig hebt om succesvol te ondernemen.

Ontdek jouw groei als zzp’er

Als zzp’er in het onderwijs en de opvoeding werk je in een wereld die constant in beweging is. Het is daarom extra belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen. Wij richten ons op jouw persoonlijke én professionele groei. Of je nu net begint in deze branche of al ervaring hebt, ons scholingsaanbod is voor iedereen die succesvol zzp’er in het onderwijs wilt worden. Kortom; bij Summa & Bedrijf kun je rekenen op een partner die begrijpt wat je nodig hebt om te groeien.

Bekijk ons uitgebreide scholingsaanbod en meld je direct aan. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden