Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Sportinstructie en activiteiten voor kinderen van 4-12 jaar

Studiedag op maat

Ben je op zoek naar een actieve en inspirerende invulling van je studiedag? Bij Summa of op je eigen locatie? Met een dag op maat sluiten wij aan bij de wensen en behoeften van jouw team.

Een studiedag van Summa is altijd op maat. We hebben ontiegelijk veel expertise in huis, op tal van gebieden. Een studiedag over een gezonde leefstijl? Geven we. Een workshop professioneel handelen? Natuurlijk. Het gebruik van innovatieve leermiddelen? Graag. Faalangstreductie, positief begeleiden van stagiaires, kids-skills, omgaan met andere culturen? We zijn er in thuis. Wat is jouw vraag? Daag ons uit!

Even een andere omgeving

We komen graag naar je toe om (delen van) je studiedag te verzorgen. Maar je bent ook welkom op een van onze locaties. Op de Brainport Industries Campus kun je bijvoorbeeld een actieve workshop combineren met een rondleiding. Ook leerzaam: een workshop gezond koken in onze keukens of een workshop met lunch op Summa Plaza. Even een andere omgeving: het kan heel inspirerend zijn.

Wij zijn er voor het hele team

Leerkrachten, docenten, ondersteunend personeel, teamleiders en overige pedagogische professionals: iedereen draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren. We zijn er dan ook voor het hele team.

Inspiratie

Kies voor een studiedag op maat door Summa & Bedrijf.  Heb je behoefte aan inspiratie? Onze ervaren en enthousiaste trainers verzorgden eerder al succesvol de volgende studiedagen:

Serious Playing With Creativity

Creativiteit is denken met een bochtje. Atletiek voor de hersenen. Tijdens deze workshop leer je het belang van brainstormen aan de hand van verschillende technieken om tot een haalbaar, origineel én sprankelende oplossing te komen voor jouw vraagstuk.

Hoe activeer ik mijn les?

Los van de inhoud, gaat het er ook om hoe je je les verpakt en verkoopt. Hoe activeer jij jouw leerlingen of studenten tijdens de les? In deze workshop activeren we je les. Daarbij maken we gebruik van jouw eigen lesinhoud.

Aan de slag met design thinking

Wat is design thinking en hoe pas je dit toe? Je leert de verschillende fases kennen en toepassen. Na afloop kun je een ontwerp maken voor jouw eigen probleem of wens.

Autismebelevingscircuit

Een eyeopener, dat is deze ervaringstraining. Je beleeft hoe iemand met autisme de wereld om zich heen ervaart en leert hoe je iemand met een stoornis in het autistisch spectrum kunt benaderen. Lees de ervaring van Karin.

Interculturele bewustzijn en communicatie

In de regio Eindhoven zijn steeds meer verschillende culturen. Je kunt de gewoontes van elke individuele cultuur onmogelijk allemaal kennen. Je kunt jezelf wél beter bewustzijn van je eigen communicatie en culturele aspecten en hoe deze kunnen overkomen op mensen uit andere culturen. Heel leerzaam.

Mijn mindset op het werk

Een mindset is een manier van denken of een mentale houding. Tijdens deze workshop kom je erachter welke mindset jij hebt en hoe die jou verder helpt in jouw werk.

De rol van onderwijsondersteunend personeel

Ook onderwijsondersteunend personeel draagt op een waardevolle manier bij aan de ontwikkeling van leerlingen/studenten en collega’s. Deze studiedag maakt dat duidelijk. En zorgt ervoor dat zij trots zijn op wat ze doen.

Gezond koken

Gezond eten is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. In deze workshop leer je dat gezond koken helemaal niet zo ingewikkeld is en ontzettend lekker kan zijn. Samen kokkerellen én eten is bovendien erg gezellig, goed voor de teambuilding.

Bewegend leren

Breng de theorieles naar een beweegcultuur. Van statisch naar dynamisch. Zie je dat zitten? Om zo de leerstof eigen te maken? En maatwerk te leveren voor die leerlingen die graag actief zijn? In deze inspiratieworkshop ‘Bewegend leren’ ontdek je wat er allemaal mogelijk is!

Activeer je pauze

Betrap je je erop dat je aan het einde van de dag te veel hebt gezeten? Activeer dan je pauze! Wij leren je hoe je op een eenvoudige en laagdrempelige manier invulling kan geven aan je pauze, zodat je er daarna weer vol energie tegenaan kunt. En… je leert ook hoe je collega’s hierin kan motiveren!

Gewichtsconsulent
Summa & Bedrijf - Autismebelevingscircuit
Onderwijsstichting KempenKind volgt studiedag faalangst

'Lekker interactief en praktisch'

Hoe herken je faalangst bij kinderen en hoe ga je ermee om? De onderwijsassistenten van onderwijsstichting KempenKind wilden hierover graag meer weten. Samen met Summa & Bedrijf werd een leerzame middag opgezet. “Ik weet nu beter wat ik kan doen om faalangst weg te nemen.”

Lees het verhaal van KempenKind
Daag ons uit!

Neem contact op

Mark van der Voort

Opleidingsadviseur Onderwijs
Summa & Bedrijf - Mark van der Voort

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden