Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Sportinstructie en activiteiten voor kinderen van 4-12 jaar

Onderwijs & Opvoeding

Bijblijven, verdiepen of verbreden. Met onze op maat gemaakte en vakgerichte opleidingen en cursussen kom je verder. Als organisatie én als medewerker.

Naar de opleidingen

Het werkveld in beweging

Experts uit de praktijk leren je de fijne kneepjes van het vak. Zij kennen de nieuwste inzichten, technieken, geven je praktische tips en handvatten en gebruiken moderne leermethodes.

Als onderwijs- of opvoedingsdeskundige draag je bij aan de ontwikkeling en zelfredzaamheid van de toekomstige generatie. De kinderen van nu groeien op in een wereld die continu verandert. Als professional ondersteun je jonge mensen om hun kennis en vaardigheden te trainen en help je ze om de wereld te begrijpen. Het is belangrijk om als medewerker up-to-date te blijven, want het werkveld rondom onderwijs en opvoeding wordt digitaler, persoonlijker, creatiever en draait meer en meer om talentontwikkeling. Ook gezondheid en vitaliteit krijgen een steeds prominentere plaats.

Internationaal

Daarbij komt dat de Brainportregio steeds internationaler wordt. Dat betekent dat je goed moet kunnen omgaan met mensen uit andere landen en culturen, maar ook dat je kinderen voorbereidt op een internationale samenleving én dit goed kunt overbrengen op kinderen.

Onderwijsondersteunend personeel

Summa & Bedrijf staat en gaat ook voor de ontwikkeling van onderwijsondersteunend personeel (OOP). Deze doelgroep maakt deel uit van het onderwijsproces en zorgt voor een waardevolle bijdrage in de ontwikkeling van leerlingen en studenten.

Goed voorbereid

Met de (korte) cursussen, studiedagen, (incompany)trainingen en (maatwerk)opleidingen van Summa & Bedrijf staan  professionals in de branche goed voorbereid voor de doelgroep. Zodat kinderen/jongeren goed voorbereid aan een mooie toekomst kunnen werken!

Doraine Pulley was overblijfmoeder en werd docent Engels - Summa & Bedrijf

"Ik ben trots op hoe ik me ontwikkeld heb"

Als alleenstaande moeder ontwikkelde Doraine Pulley ze zich tot docent Engels aan het Montessori College. "Ik heb soms gedacht: ik stop ermee, maar ik heb volgehouden."

Lees het verhaal van Doraine Pulley

Dé mbo-opleidingspartner van Brainport

Ervaren docenten uit het werkveld

Laatste kennis en inzichten

Opleidingen op maat

Persoonlijke en mensgerichte begeleiding

Breed aanbod aan opleidingen en cursussen

Wij werken o.a. samen met
x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden