Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Sportinstructie en activiteiten voor kinderen van 4-12 jaar

Onderwijs & Opvoeding

Bijblijven, verdiepen of verbreden. Met onze op maat gemaakte en vakgerichte opleidingen en cursussen kom je verder. Als organisatie én als medewerker.

Naar de opleidingen

Het werkveld in beweging

Experts uit de praktijk leren je de fijne kneepjes van het vak. Zij kennen de nieuwste inzichten, technieken, geven je praktische tips en handvatten en gebruiken moderne leermethodes.

Als onderwijs- of opvoedingsdeskundige draag je bij aan de ontwikkeling en zelfredzaamheid van de toekomstige generatie. De kinderen van nu groeien op in een wereld die continu verandert. Als professional ondersteun je jonge mensen om hun kennis en vaardigheden te trainen en help je ze om de wereld te begrijpen. Het is belangrijk om als medewerker up-to-date te blijven, want het werkveld rondom onderwijs en opvoeding wordt digitaler, persoonlijker, creatiever en draait meer en meer om talentontwikkeling. Ook gezondheid en vitaliteit krijgen een steeds prominentere plaats.

Internationaal

Daarbij komt dat de Brainportregio steeds internationaler wordt. Dat betekent dat je goed moet kunnen omgaan met mensen uit andere landen en culturen, maar ook dat je kinderen voorbereidt op een internationale samenleving én dit goed kunt overbrengen op kinderen.

Goed voorbereid

Met de (korte) cursussen, (incompany) trainingen en maatwerkopleidingen van Summa & Bedrijf staan professionals in de branche goed voorbereid voor een groep. Zodat kinderen goed voorbereid aan een mooie toekomst kunnen werken!

Dé mbo-opleidingspartner van Brainport

Ervaren docenten uit het werkveld

Laatste kennis en inzichten

Opleidingen op maat

Persoonlijke en mensgerichte begeleiding

Breed aanbod aan opleidingen en cursussen

Wij werken o.a. samen met