Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Werken met baby's

Voor werknemers

Zo maak jij het verschil!

Lesstof gericht op actuele ontwikkelingen. Docenten met praktijkgerichte ervaringen en tips. En moderne leermiddelen. Met onze opleidingen en cursussen ga jij een verschil maken.

Het werkveld rondom onderwijs en opvoeding wordt digitaler, persoonlijker, creatiever en draait meer en meer om talentontwikkeling. Ook thema’s als gezonde voeding en bewegen krijgen een belangrijkere rol. En dat in de Brainportregio die steeds internationaler wordt. Je krijgt daardoor meer en meer te maken met anderstalige kinderen met een andere culturele achtergrond. Daarmee moet je goed kunnen omgaan.

Daarom Summa

Summa helpt je om goed voorbereid om te gaan met je doelgroep. Je kunt je bij ons breed scholen. Van cursussen en e-learnings tot volledige mbo-opleidingen. Waar je ook voor kiest, je kiest altijd voor praktijkgerichte lessen en veel persoonlijke aandacht. Zodat jij met succes je doelen kunt bereiken. Je kunt je direct aanmelden. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Actuele opleidingen

Ons opleidingenportfolio wordt voortdurend aangevuld en aangepast aan de vraag en de behoefte van het bedrijfsleven. Bekijk hier het actuele aanbod opleidingen en cursussen van Summa & Bedrijf.

Opleidingen & cursussen
Summa & Bedrijf - Onderwijsassistent
x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden