Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Beauty & Lifestyle - Summa & Bedrijf

Voor bedrijven

Als werkgever kun je een verschil maken

Met onze opleidingen op het gebied van beauty & lifestyle zorg je dat medewerkers duurzaam inzetbaar zijn. Daarmee kun je als werkgever het verschil maken. Voor je cliënten. En op de arbeidsmarkt.

Natuurlijk, een goed salaris is belangrijk. Maar onderzoeken laten steeds opnieuw zien dat medewerkers werksfeer en scholings- en doorgroeimogelijkheden belangrijker vinden. Als werkgever kun je je daarmee onderscheiden: door te investeren in ontwikkeling en persoonlijke groei en door veel aandacht te hebben voor de vitaliteit van je medewerkers.

Opleiding op maat

Met onze mbo-opleidingen en cursussen speel je in op de wensen van medewerkers en zorg je ervoor dat ze duurzaam inzetbaar zijn en meegaan met de veranderingen. We leiden onder meer op tot opticien, (medisch) pedicure en salonmanager. Heb je specifieke behoeften? Neem dan contact met ons op voor een opleiding op maat.

Bedrijfsopleidingen op maat

Wij verzorgen opleidingen op maat voor optimale effectiviteit in de praktijk. Inhoud, lengte, moeilijkheidsgraad, vorm, tijdstip en plaats kunnen in overleg worden vastgesteld. Zo kunnen werknemers en organisaties effectief inspelen op actuele ontwikkelingen in het werkveld. Neem direct contact op om samen te kijken naar de scholingsmogelijkheden voor jouw bedrijf.

Neem contact op
Beauty & Lifestyle - Summa & Bedrijf
x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden