Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa Beauty & Lifestyle

Beauty & Lifestyle

Bijblijven, verdiepen of verbreden. Met onze op maat gemaakte en vakgerichte opleidingen en cursussen kom je verder in de wereld van beauty & lifestyle. Als organisatie én als medewerker.

Naar de opleidingen

Werken aan de toekomst

Of je nou in de kappersbranche, oogzorg of voetzorg werkt, als bedrijf en medewerker wil je bijblijven. Jezelf ontwikkelen. Met de opleidingen en cursussen van Summa & Bedrijf werk je aan je toekomst.

De wereld van beauty & lifestyle is continu in beweging. We zijn de afgelopen jaren steeds meer uit gaan geven aan ons uiterlijk. Ook worden we met zijn allen steeds ouder. Dat biedt kansen voor opticiens, kappers en (medisch) pedicures. Mits je inspeelt op nieuwe trends en je bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie. Dat doe je onder meer door een specialist te zijn op jouw vakgebied. Dat begint met een goede opleiding.

Experts uit de praktijk

Bij Summa leren experts uit de praktijk je de fijne kneepjes van het vak. Zij kennen de nieuwste inzichten, technieken, geven je praktische tips en handvatten en gebruiken moderne leermethodes. Bij het opleidingsaanbod werken we samen met ondernemers in de regio. Het lesaanbod sluit aan op wat zij nodig hebben.

Dé mbo-opleidingspartner van Brainport

Ervaren docenten uit het werkveld

Laatste kennis en inzichten

Opleidingen op maat

Persoonlijke en mensgerichte begeleiding

Les in een moderne werkomgeving

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden