Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Beauty & Lifestyle - Summa & Bedrijf

Voor werknemers

Zo maak jij het verschil!

Je wilt je ontwikkelen in je vak. Misschien droom je van een eigen bedrijf. Dan wil je wel een gedegen opleiding volgen. Met onze opleidingen en cursussen ga jij een verschil maken.

De ontwikkelingen in beauty & lifestyle staan niet stil. Er komen nieuwe technieken bij, nieuwe trends dienen zich aan. Dit is bij uitstek een sector die trendgevoelig is. Het is dan ook belangrijk dat je blijft leren. En misschien wil je hogerop: manager van een filiaal worden, franchisenemer of een eigen zaak beginnen. Met de opleiding tot salonmanager, (medisch) pedicure en opticien zit je dan goed!

Daarom Summa

Bij Summa kies je voor praktijkgerichte lessen van ervaren docenten. Doordat we met kleine groepen werken, krijg je veel persoonlijke aandacht. Zodat jij met succes je doelen kunt bereiken. Je kunt je direct aanmelden. Wil je eerst meer informatie? Kijk dan bij de opleiding hoe je contact op kunt nemen.

Actuele opleidingen

Ons opleidingenportfolio wordt voortdurend aangevuld en aangepast aan de vraag en de behoefte van het bedrijfsleven. Bekijk hier het actuele aanbod opleidingen van Summa & Bedrijf.

Opleidingen
Beauty & Lifestyle - Summa & Bedrijf
x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden