Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Hoe zorg jij dat je up-to-date blijft?

Voor zzp'ers

Zo blijf je up-to-date!

Ben jij zelfstandige zorgverlener (zzp’er) of wil jij juist zzp’er worden in de zorg? Dan is het belangrijk om je kennis en vaardigheden uit te breiden en je deskundigheid op peil te houden.

De zorgsector is constant in beweging en om de best mogelijke zorg te bieden aan je cliënten, is het van belang om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Summa & Bedrijf biedt verschillende scholingsmogelijkheden, passend bij jouw behoeften als zelfstandig zorgverlener.

Daarom Summa

Bij Summa begrijpen we dat jouw tijd als zzp’er kostbaar is en dat je scholingskeuze gericht moet zijn op jouw specifieke behoeften. Daarom hebben we een breed scholingsaanbod ontwikkeld. Of je nu geïnteresseerd bent in korte, gerichte cursussen om specifieke vaardigheden te verbeteren of juist een volledige mbo-opleiding wil volgen; we hebben alles wat je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen en succesvol zzp’er in de zorg te worden. Waar je ook voor kiest, je kiest altijd voor praktijkgerichte lessen en persoonlijke aandacht. Zo behaal jij, met succes, je doelen.

Ontdek jouw groei als zzp’er in de zorg

Investeren in je eigen professionele groei is niet alleen gunstig voor jou, maar ook voor jouw cliënten. Het stelt je in staat de best mogelijke zorg te bieden en up-to-date te blijven van alle ontwikkelingen in de medische wereld. Ons scholingsaanbod is geschikt voor beginnende zelfstandig zorgverleners én voor iedereen die graag zzp’er in de zorg wil worden. Naast alle cursussen gericht op de zorgsector bieden wij namelijk ook cursussen die jouw helpen om succesvol te ondernemen. Kortom; bij Summa & Bedrijf kun je rekenen op een partner die begrijpt wat je nodig hebt om te groeien en te slagen.

Bekijk ons uitgebreide scholingsaanbod en meld je direct aan. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden