Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Voor werknemers

Zo maak jij het verschil!

Lesstof gericht op actuele ontwikkelingen. Docenten met praktijkgerichte ervaringen en tips. En moderne leermiddelen. Met onze opleidingen en cursussen ga jij een verschil maken.

De zorg digitaliseert en robotiseert in rap tempo. Traditionele zorg maakt plaats voor persoonsgerichte integrale zorg waarbij het gaat om de kwaliteit van leven. Ondersteuning vindt steeds vaker thuis plaats. Deze en andere ontwikkelingen vragen om scholing. Het kan ook zijn dat je je wilt verbreden. Of dat je aanvullende scholing nodig hebt om je BIG-registratie te vernieuwen.

Daarom Summa

Bij Summa kun je uit een breed scholingsaanbod kiezen. Van cursussen en e-learnings tot volledige mbo-opleidingen. Waar je ook voor kiest, je kiest altijd voor praktijkgerichte lessen en veel persoonlijke aandacht. Zodat jij met succes je doelen kunt bereiken. Je kunt je direct aanmelden. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Actuele opleidingen

Ons opleidingenportfolio wordt voortdurend aangevuld en aangepast aan de vraag en de behoefte van het bedrijfsleven. Bekijk hier het actuele aanbod opleidingen van Summa & Bedrijf.

Naar de opleidingen
mbo-certificaat
x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden