Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Onderwijsassistent plus / Leraarondersteuner

Cambridge Engels

De opleiding in het kort
  • Training/cursus
  • Start: 25 september 2023
  • Duur: 20 lessen van 1,5 uur
  • Maatwerk mogelijk!
Meld je aan
Locatie
  • Summa Business
    Sterrenlaan 6, Eindhoven
Download als PDF

Cambridge Engels

Onze training Cambridge Engels bereidt je voor op een van de algemene Engelse Examenniveaus: B1 Halfgevorderd, B2 Gevorderd, C1 Vergevorderd en C2 Vakkundig, bijna moedertaal.

Hoe geef je aan op je CV dat je ‘eigenlijk best goed bent in Engels’? De meeste organisaties en werknemers gaan ervan uit dat je in staat moet zijn om te laten zien dat je de Engelse taal echt beheerst. Je kan dit aantonen met een Cambridge certificaat. Dit certificaat wordt erkend in bijna alle landen van de wereld. Hoe sneller je slaagt voor het examen hoe beter. Het certificaat blijft heel je leven geldig.

Het behalen van het Cambridge certificaat is echter geen verplicht onderdeel van de training. Je kunt dan ook zelf kiezen of je de training wilt afsluiten met het Cambridge examen of een getuigschrift. De kosten voor het volgen van de training zijn afhankelijk van je keuze. Bij deelname aan het Cambridge examen als onderdeel van de training kun je gebruik maken van voordeligere tarieven.

Behalve op 25 september 2023 start deze cursus ook op de onderstaande data:

Neem voor meer informatie contact op met

Helen Lapsley
Docent
E-mail: helen.lapsley@summacollege.nl
Telefoon: 06 34 10 11 48

Lesley Edelbroek – Cox
Accountmanager Internationalisering
E-mail: lesley.edelbroek-cox@summaenbedrijf.nl
Telefoon: 06 43 16 83 06

Dit ga je leren

Deze cursus bereidt je voor op de onderstaande examens. Welk examen het best bij jou past hangt af van je eindniveau. De docent geeft hierin advies. Alle niveaus zitten bij elkaar in de klas.

Cambridge English Preliminary (Halfgevorderd) – B1

Tijdens de Engelse B1 Preliminary training zal de docent je helpen je basisvaardigheden te ontwikkelen voor alledaags Engels. Je gaat 4 verschillende vaardigheden leren voor het B1 examen: lezen, schrijven, luisteren en spreken.

Cambridge English First (Gevorderd)- B2

Zou je graag je Engelse taalvaardigheden willen verbeteren tot B2 niveau? Deze training bereid je voor op het B2 English First Certificaat.

Cambridge English Advanced (Vergevorderd)- C1

Deze training bereid je voor op het C1 Advanced Certificaat. De training is perfect voor personen die al een vergevorderd Engelsniveau beheersen, maar graag hun spreek- en schrijfvaardigheden verder willen verbeteren.

Cambridge English Proficiency (Vakkundig, bijna moedertaal)- C2

Zou je graag in staat willen zijn jezelf duidelijk te verwoorden in verschillende situaties? Dan is de Cambridge English Proficiency C1 training, de training voor jou!

Het verhaal van Nancy Strijbos

Bekijk de video hieronder voor het verhaal van Nancy Strijbos. Nancy werkt als procesmedewerker bij Taalkracht, waar ze veel te maken heeft met studenten uit andere landen. Ze deed de cursus Cambridge engels om haar uitspraak en schrijfvaardigheden te verbeteren.

Krachtig communiceren

Goed om te weten

Kosten:

De kosten, inclusief het examen, bedragen € 943,-.

Je kunt ook de cursus volgen zonder het examen af te leggen. De kosten zijn dan € 649,-.

Opleidingen van het Summa College en door het Summa College beschikbaar gestelde lesmaterialen zijn vrijgesteld van btw. Lees meer over opleidingskosten.

Opzet:

We hebben er bewust voor gekozen de training te verdelen over 20 sessies. Dit betekent dat de training afgerond kan worden in een vastgestelde periode en qua intensiviteit makkelijk gecombineerd kan worden met school- of werkuren. Na iedere les word je geacht 1-2 uur per week thuis te werken.

Onze groepen zullen niet groter zijn dan 20 deelnemers. Dit betekent dat je intensief contact hebt met je docent en klasgenoten. Tijdens de lessen zal alleen Engels worden gesproken. Deelnemers van alle niveaus zitten bij elkaar in de klas.

Datum/tijd:

Aantal lessen
20

Lesdag
Maandag, dinsdag of donderdag (afhankelijk van de gekozen startdatum).

Tijd
18.00 tot 19.30

Zelfstudie
1-2 uur per week

Bel mij

Heb je een gerichte vraag? Vul het formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden