Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa & Bedrijf - Cambridge Engels

Cambridge Engels

De opleiding in het kort
 • Training/cursus
 • Duur: 20 lessen van 1,5 uur
 • Maatwerk mogelijk!
 • Incompany mogelijk

* Meld je aan via de links in de tekst

Locatie
 • Summa Onderwijs & Opvoeding
  Willem de Rijkelaan 3, Eindhoven
Download als PDF

Cambridge Engels

Onze cursus Cambridge Engels bereidt je voor op een van de algemene Engelse Examenniveaus: B1 Halfgevorderd, B2 Gevorderd, C1 Vergevorderd en C2 Vakkundig, bijna moedertaal.

Hoe geef je aan op je CV dat je ‘eigenlijk best goed bent in Engels’? De meeste organisaties en werknemers gaan ervan uit dat je in staat moet zijn om te laten zien dat je de Engelse taal echt beheerst. Je kan dit aantonen met een Cambridge certificaat. Dit certificaat wordt erkend in bijna alle landen van de wereld. Hoe sneller je slaagt voor het examen hoe beter. Het certificaat blijft heel je leven geldig.

Het behalen van het Cambridge certificaat is echter geen verplicht onderdeel van de cursus. Je kunt dan ook zelf kiezen of je wil afsluiten met het Cambridge examen of een getuigschrift. De kosten voor het volgen van de cursus zijn afhankelijk van je keuze. Bij deelname aan het Cambridge examen als onderdeel van de cursus kun je gebruik maken van voordeligere tarieven.

Na aanmelding voor de cursus volgt een intake met de docent om het startniveau te bepalen. Afhankelijk van het startniveau kan gekozen worden voor de onderstaande startmomenten:

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met het Contactpunt van de branche Onderwijs & Opvoeding via onderwijs-opvoeding@summaenbedrijf.nl.

Dit ga je leren

Deze cursus bereidt je voor op de onderstaande examens. Welk examen het best bij jou past hangt af van je eindniveau. De docent geeft hierin advies. Alle niveaus zitten bij elkaar in de klas.

Cambridge English Preliminary (Halfgevorderd) – B1

Tijdens de Engelse B1 Preliminary cursus zal de docent je helpen je basisvaardigheden te ontwikkelen voor alledaags Engels. Je gaat 4 verschillende vaardigheden leren voor het B1 examen: lezen, schrijven, luisteren en spreken.

Cambridge English First (Gevorderd)- B2

Zou je graag je Engelse taalvaardigheden willen verbeteren tot B2 niveau? Deze training bereid je voor op het B2 English First Certificaat.

Cambridge English Advanced (Vergevorderd)- C1

Deze cursus bereid je voor op het C1 Advanced Certificaat. De cursus is perfect voor personen die al een vergevorderd Engelsniveau beheersen, maar graag hun spreek- en schrijfvaardigheden verder willen verbeteren.

Cambridge English Proficiency (Vakkundig, bijna moedertaal)- C2

Zou je graag in staat willen zijn jezelf duidelijk te verwoorden in verschillende situaties? Dan is de Cambridge English Proficiency C1 cursus de training voor jou!

Het verhaal van Nancy Strijbos

Bekijk de video hieronder voor het verhaal van Nancy Strijbos. Nancy werkt als procesmedewerker bij Taalkracht, waar ze veel te maken heeft met studenten uit andere landen. Ze deed de cursus Cambridge Engels om haar uitspraak en schrijfvaardigheden te verbeteren.

Summa & Bedrijf - Cambridge Engels

Goed om te weten

Kosten:

De kosten, inclusief het examen, bedragen € 1.375,-.

Je kunt ook de cursus volgen zonder het examen af te leggen. De kosten zijn dan € 1.150,-.

Opleidingen van het Summa College en door het Summa College beschikbaar gestelde lesmaterialen zijn vrijgesteld van btw. Lees meer over opleidingskosten.

Opzet:

We hebben er bewust voor gekozen de cursus te verdelen over 20 sessies. Dit betekent dat de cursus afgerond kan worden in een vastgestelde periode en qua intensiviteit makkelijk gecombineerd kan worden met school- of werkuren. Na iedere les word je geacht 1-2 uur per week thuis te werken.

Onze groepen zullen niet groter zijn dan 20 deelnemers. Dit betekent dat je intensief contact hebt met je docent en klasgenoten. Tijdens de lessen zal alleen Engels worden gesproken. Deelnemers van een vergelijkbaar niveau zitten bij elkaar in de klas.

Datum/tijd:

Aantal lessen
20

Lesdag
Maandag, dinsdag of donderdag (afhankelijk van de gekozen startdatum).

Tijd
18.00 tot 19.30

Zelfstudie
1-2 uur per week

Lesdata niveau B1-B2

 • 27 augustus 2024
 • 3, 10, 17 en 24 september 2024
 • 1, 8, 15 en 29 oktober 2024
 • 12, 19 en 26 november 2024
 • 3, 10 en 17 december 2024
 • 7, 14, 21 en 28 januari 2025

Lesdata niveau C1-C2

 • 26 augustus 2024
 • 2, 9, 16 en 30 september 2024
 • 7, 14 en 28 oktober 2024
 • 4, 11, 18 en 25 november 2024
 • 2, 9 en 16 december 2024
 • 6, 13, 20 en 27 januari 2025

Bel mij

Heb je een gerichte vraag? Vul het formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug

  Deel deze pagina:

  x

  Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

  Aanmelden