Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa & Bedrijf - Didactiek en Artificial Intelligence

Didactiek en Artificial Intelligence

De opleiding in het kort
  • Training/cursus
  • Duur: 3 bijeenkomsten
  • Start: Bel ons!
  • Aantal deelnemers: 8-12
  • Incompany mogelijk
Meld je aan
Locatie
  • Summa Onderwijs & Opvoeding
    Willem de Rijkelaan 3, Eindhoven
Download als PDF

Didactiek en Artificial Intelligence

Transformeer jouw onderwijs met AI! Ga aan de slag met kunstmatige intelligentie én jouw onderwijspraktijk tijdens ons meerdaagse programma.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met het Contactpunt van de branche Onderwijs & Opvoeding via onderwijs-opvoeding@summaenbedrijf.nl.

Dit ga je leren

Je verkent diverse vormen van AI, je leert hoe je jouw lesvoorbereiding en -materiaal verrijkt met AI, je analyseert je lespraktijk op een vernieuwende manier, je staat stil bij wat AI betekent voor je studenten en voor jou als docent, je ontwikkelt eigentijdse lesontwerpen en je leert hoe je middels passende prompt-technieken efficiënte(re) resultaten boekt.

Aan het einde van het programma heb je een concreet lesontwerp dat je de volgende dag al kan inzetten. Word een pionier in het integreren van AI en geef jouw onderwijs een dynamische boost! Na afloop ben je bekwaam in AI-integratie, creëren van verrijkt lesmateriaal en ontwikkelen van eigentijdse lessen. Klaar om jouw onderwijs te versterken?

Summa & Bedrijf - Onderwijs van de toekomst

Goed om te weten

De kosten bedragen:

€ 500,-.

Het is ook mogelijk om deze cursus incompany te laten plaatsvinden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, een passende offerte of om alle mogelijkheden te bespreken.

Opleidingen van het Summa College en door het Summa College beschikbaar gestelde lesmaterialen zijn vrijgesteld van btw. Lees meer over opleidingskosten.

Datum/tijd:

De lessen vinden plaats op maandagochtend van 09.00 tot 12.00 uur. Tussen de bijeenkomsten ga je al aan de slag met de toepassing in jouw praktijk.

Na afsluiting van de cursus ontvang je

een bewijs van deelname.

Bel mij

Heb je een gerichte vraag? Vul het formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden