Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa & Bedrijf - Pedagogisch Professional Coaching & Beleid

Pedagogisch Professional: Coaching

De opleiding in het kort
 • Branche-opleiding
 • Start: 27 maart 2025
 • Groepsgrootte: 8-15 personen
 • Incompany mogelijk
Meld je aan
Locatie
 • Summa Onderwijs & Opvoeding
  Willem de Rijkelaan 3, Eindhoven
Locatie & contact Download als PDF

Pedagogisch Professional: Coaching

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in de kinderopvang? Ben je als zij-instromer op zoek naar een passend aanvullend bewijs om aan de slag te gaan in dit werkveld? Of wil je je ontwikkelen als pedagogisch coach en hierbij de ontwikkeling van pedagogisch medewerkers stimuleren? Dan is deze cursus perfect voor jou!

Met de juiste vooropleiding kun je de cursus ook als zij-instromer volgen. Wil je weten of je met je huidige diploma al aan de slag kunt als pedagogisch medewerker? Doe de diplomacheck.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met het Contactpunt van de branche Onderwijs & Opvoeding via onderwijs-opvoeding@summaenbedrijf.nl.

Dit ga je leren

Je leert de basis van het coachen en je leer hoe je groepen en individuele pedagogisch medewerkers coacht op het werken vanuit het beleidsplan. Je ontwikkelt je vaardigheden tijdens de training op een praktische manier; je voert op je werkplek praktijkopdrachten uit en tijdens de lessen werk je samen met je medestudenten en een trainingsacteur.

Als je het volledige leertraject positief afrondt, beschik je over de kennis en vaardigheden om aan de slag te gaan als Pedagogisch Professional: Coaching.

De trainingen Pedagogisch Professional: Pedagogiek 0-13 jaar en Pedagogisch professional: Coaching, vormen samen de training Pedagogisch Professional: Coaching & Beleid. Na het volgen van beide onderdelen sta je stevig in je schoenen en kun je (met passende vooropleiding) als pedagogisch professional aan de slag in de kinderopvang.

Summa & Bedrijf - Pedagogisch Professional Coaching & Beleid

Goed om te weten

De kosten bedragen:

€ 975,-. Dit is inclusief leermiddelen en certificering. Voor een incompanytraining brengen we graag een passende offerte uit.

Opleidingen van het Summa College en door het Summa College beschikbaar gestelde lesmaterialen zijn vrijgesteld van btw. Lees meer over opleidingskosten.

Je kunt aan deze cursus beginnen als je

een vooropleiding op mbo-niveau 4 hebt en in de kinderopvang werkt, zodat je de praktijkopdrachten en eindopdracht(en) kunt maken.

Duur:

De training bestaat uit 4 bijeenkomsten van 6 uur. De lessen zijn om de week, zodat je in de tussenliggende weken genoeg tijd hebt om het geleerde in de praktijk te brengen. De lessen vinden plaats op:

 • 27 maart 2025
 • 17 april 2025
 • 8 mei 2025
 • 5 juni 2025

We kunnen deze training ook incompany geven. Informeer bij het Contactpunt Onderwijs & Opvoeding naar de mogelijkheden.

Na succesvol afsluiten van de cursus ontvang je

een door de branche FCB erkend getuigschrift.

Bel mij

Heb je een gerichte vraag? Vul het formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

  Deel deze pagina:

  x

  Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

  Aanmelden