Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Voor werknemers

Ons onderwijs sluit aan op jouw leerbehoefte, niveau en dagelijkse praktijk.

Opleidingen

Kennis is je meest waardevolle gereedschap

Een opleiding of cursus doen is investeren in jezelf. Leer nog meer van je vak, haal je papieren en vergroot jouw waarde voor het bedrijf waarvoor je werkt.

Omscholen voor een baan in horeca of hospitality

Er is veel werk in horeca en hospitality, ook in de anderhalvemetersamenleving! Wij bieden veel korte en langere opleidingen en trainingen waarmee je goed voorbereid in horeca of hospitality aan de slag kunt. Op elk opleidingsniveau, ook voor anderstaligen. Instromers in de horeca zijn van harte welkom.

Gastvrijheid is een vak

Zorg voor de ultieme gastbeleving. Met de juiste aandacht creëer je een optimale sfeer en maak je fans van je gasten. Onze trainingen, cursussen en opleidingen brengen je verder.

Je papieren halen

Heb je al ervaring in de keuken of de bediening maar geen diploma? Bouw aan je toekomst met een versnelde opleiding tot kok of gastheer op mbo-niveau 2 of 3. In één jaar kun jij je ervaring aanvullen met kennis van docenten uit het werkveld en haal jij je diploma.

Geef je kennis door

De nieuwe generatie wil graag van je leren. Volg een driedaagse training tot SVH leermeester en geef je kennis door. Of leer zelf door voor leidinggevende binnen jouw bedrijf. Zo blijf je jezelf uitdagen.

Over Summa & Bedrijf

Summa is dé mbo-opleider voor bedrijven en instellingen in de Brainport-regio.

We zorgen dat mensen zich kunnen ontwikkelen, dat zij zich kunnen blijven ontwikkelen en dat er steeds een goede aansluiting is tussen arbeidsmarkt en de vraag van bedrijven en instellingen. Daarvoor werken we hecht samen met bedrijven en instellingen in onze regio.

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden