Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa Horeca korte trajecten

Kort, intensief met direct resultaat

Snel je sociale hygiëne halen? In drie dagen leermeester worden? Of binnen een jaar zelfstandig werkend kok? Met onze korte, intensieve trainingen en opleidingen doe je dat.

Korte opleidingen met direct resultaat. Daar word je toch blij van? Zeker als je weet dat onze opleidingen heel praktijkgericht zijn: het geleerde kun je direct in de praktijk brengen.

De voordelen voor jou als medewerker

In korte tijd word je beter in je vak! Dat is fijn voor je gasten, zij gaan nog meer genieten van je werk. Het is ook goed voor jezelf, natuurlijk. Een certificaat of diploma staat goed op je cv, het geeft je meer kansen op de arbeidsmarkt. En wie weet, zit er bij je huidige werkgever wel een promotie in als je je ontwikkelt.

De voordelen voor jou als ondernemer

De ontwikkeling van medewerkers is goed voor je bedrijf, voor je gasten, voor je omzet en je rendement. Bovendien zullen je medewerkers het waarderen dat je in hen investeert; het maakt je een aantrekkelijke werkgever. Vaak krijg je nog subsidie ook. Ook fijn: als je door omstandigheden moet krimpen, zullen je goed opgeleide medewerkers snel een andere baan vinden.

Onze korte, intensieve trainingen en opleidingen

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden