Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa & Bedrijf - Jospeha Saelmans - Kok in 1 jaar
Jozepha Saelmans volgde de opleiding Kok in 1 jaar

"Nu heb ik meer verantwoordelijk­heden."

"De opleiding duurt 1 jaar, je krijgt veel informatie in korte tijd."

“Ik heb bij mijn werkgever, Zorggroep Herten, aangegeven dat ik wilde doorgroeien en een nieuwe uitdaging zocht.”

“Toen de vacature voor kok kwam, hebben ze mij gevraagd. Nu heb ik meer verantwoordelijkheden en ga ik natuurlijk ook wat extra verdienen. Het is ook fijn om een diploma op zak te hebben.

Nu leer ik echt de basis, zoals reinigen, snijden, bereidingstechnieken, warenkennis, voedingsleer. De vakken eetwensen & cultuur en innovatie in de branche vind ik heel interessant. De opleiding duurt 1 jaar, dus je krijgt veel informatie in een korte tijd.

De gerechten die op school niet goed gelukt zijn, maak ik thuis opnieuw. Ik kook nu meer vanuit het kookboek en ga met die recepten wat experimenteren. Met het recept als basis en dan zelf van alles uitproberen, dat vind ik zo leuk aan koken.”

Lees meer over de opleiding

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden