Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa Veiligheid HTV

Voor bedrijven

Jouw mensen, jouw bedrijf

Medewerkers bepalen het succes van je organisatie. Daarom is het belangrijk dat zij zich blijven ontwikkelen. Dat zij kennis hebben van de nieuwste technieken en inzichten, nieuwe vaardigheden leren. En zo hun talenten optimaal kunnen blijven inzetten.

Veiligheid in de regio

De sector veiligheid in de regio groeit enorm. Medewerkers krijgen meer verantwoordelijkheden, willen hun papieren halen en doorgroeien. In samenwerking met Defensie, particuliere bedrijven en gemeenten in de regio ontwikkelen wij ons onderwijs continu. Ook door maatwerktrajecten en incompany trainingen verhogen we samen de veiligheid in de regio.

Scholingssubsidies mogelijk

Bedrijven kunnen dankzij brancheverenigingen en overheid gebruikmaken van subsidies en fiscale voordelen bij professionele scholing van personeel en studenten. We denken graag met je mee om deze zo effectief mogelijk in te zetten. Neem contact op met Peter Meurs voor een verkennend gesprek.

Bedrijfsopleidingen op maat

Wij verzorgen opleidingen op maat voor optimale effectiviteit in de praktijk. Inhoud, lengte, moeilijkheidsgraad, vorm, tijdstip en plaats kunnen in overleg worden vastgesteld. Zo kunnen werknemers en organisaties effectief inspelen op actuele ontwikkelingen in het werkveld. Neem direct contact op om samen te kijken naar de scholingsmogelijkheden voor jouw bedrijf.

Neem contact op
Summa Veiligheid HTV
x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden