Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Voor werknemers

Vooroplopen in veiligheid

Een opleiding doen is investeren in jezelf. Leer nog meer van je vak, haal je papieren en vergroot jouw waarde voor het bedrijf waarvoor je werkt.

De wereld om je heen verandert snel. Dat heeft invloed op je werk. Nieuwe inzichten en nieuwe technologieën vragen om nieuwe vaardigheden.

Natuurlijk wil je bijblijven in je vak. Of misschien wil je een heel nieuwe uitdaging aangaan. In alle gevallen kom je verder met een opleiding van Summa & Bedrijf.

Opleidingen en trainingen op elk niveau

Wil je doorgroeien in je functie of juist overstappen van je huidige werk naar een veiligheidfunctie? Summa biedt je de mogelijkheid. Je krijgt persoonlijke aandacht en begeleiding en ons onderwijs sluit aan op jouw leerbehoefte en niveau. Praktijk- en doelgericht werken aan jezelf.

Actuele opleidingen

Ons opleidingenportfolio wordt voortdurend aangevuld en aangepast aan de vraag en de behoefte van het bedrijfsleven. Bekijk hier het actuele aanbod opleidingen van Summa & Bedrijf.

Opleidingen

DEFENSIEMEDEWERKERS

Summa werkt nauw samen met Defensie voor omscholing en bijscholing van medewerkers. Als defensiemedewerker heb je mogelijkheden om je te specialiseren binnen je huidige functie voor bevordering tot een hogere rang. Je kunt je ook laten omscholen voor een andere functie binnen of zelfs buiten Defensie. Dan ben je met bijvoorbeeld een praktisch mbo-diploma klaar voor een baan in de burgermaatschappij.

Kies de scholing die bij je past
Summa & Bedrijf verzorgt al jarenlang scholingsmogelijkheden voor defensiemedewerkers. De opleidingstrajecten houden rekening met je jouw baan bij Defensie, bijvoorbeeld als je op oefening gaat. Je kunt voortdurend instromen en bepaalt binnen de kaders zelf je leertempo. Ook houden we rekening met vrijstellingen op grond van de Algemene Militaire Opleiding (AMO).

Klaar om aan jezelf te werken? Bespreek het met je leidinggevende of neem contact op met ons om je mogelijkheden te bespreken!

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden