Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Praktijkgerichte opleidingen en trainingen

Veiligheid

Er is grote vraag naar veiligheidsprofessionals. Wij leiden ze toekomstbestendig op.

Naar de opleidingen

Veiligheid

Opleidingen en trainingen op het gebied van veiligheid

Summa is de opleider en kennisautoriteit van de Brianport regio op het gebied van Veiligheid. Opleidingen voor bijvoorbeeld Defensie, beveiliging, handhaving, brandweer en ambulancediensten worden vormgegeven in nauwe samenwerking met de branche.

Scholing op maat
Naast opleidingen die leiden tot een mbo-diploma bieden we veel kortere scholingstrajecten, specifiek vormgegeven voor optimale effectiviteit in de praktijk. Dit zijn gepersonaliseerde trajecten die zowel in groepsverband als individueel te doorlopen zijn.

Dé mbo-opleidingspartner van Brainport

Deskundigheid vergroten met korte trainingen

Ervaren docenten uit het werkveld

Opleidingen op maat

Persoonlijke en mensgerichte begeleiding

Samenwerking met de branche

Defensiemedewerkers

Summa werkt nauw samen met Defensie voor omscholing en bijscholing van medewerkers. Als defensiemedewerker heb je mogelijkheden om je te specialiseren binnen je huidige functie voor bevordering tot een hogere rang. Je kunt je ook laten omscholen voor een andere functie binnen of zelfs buiten Defensie. Dan ben je met bijvoorbeeld een praktisch mbo-diploma klaar voor een baan in de burgermaatschappij.

Kies de scholing die bij je past
Summa & Bedrijf verzorgt al jarenlang scholingsmogelijkheden voor defensiemedewerkers. De opleidingstrajecten houden rekening met je jouw baan bij Defensie, bijvoorbeeld als je op oefening gaat. Je kunt voortdurend instromen en bepaalt binnen de kaders zelf je leertempo. Ook houden we rekening met vrijstellingen op grond van de Algemene Militaire Opleiding (AMO).

Klaar om aan jezelf te werken? Bespreek het met je leidinggevende of neem contact op met ons om je mogelijkheden te bespreken!

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden