Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa & Bedrijf - Permanente make-up

Permanente make-up

De opleiding in het kort
 • Training/cursus
 • Start 1 april 2024
 • Duur: 6 dagdelen
Meld je aan via e-mail
Locatie
 • Beauty & Lifestyle
  Sterrenlaan 4 en 6, Eindhoven
Download als PDF

Permanente make-up

Ben jij gepassioneerd voor de schoonheidsindustrie en klaar voor onze next-level PMU-expertopleiding? In samenwerking met By Lika bieden wij een hoogwaardige cursus permanente make-up aan. De opleiding is ontworpen voor ambitieuze beautyspecialisten die hun expertise willen verbreden en zich willen specialiseren in het creëren van verbluffende, langdurige resultaten. Ontdek nu de fascinerende wereld van permanente make-up.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met:

Rian Somers
E-mail: rian.somers@summacollege.nl
Telefoon: 06 31 77 02 76

Dit ga je leren

Je leert alles over de huid, PMU-inkt en kleuren, browstyling- en mappingtechnieken, alle tools en de merken in PMU. Daarnaast is er aandacht voor hoe je een behandeling doet, denk hierbij aan intake, huidanalyse van de klant, luisteren naar de wensen, hygiëne, zelfverzekerd mappen en stylen. Uiteindelijk leer je op een professionele locatie van Summa het daadwerkelijk plaatsen van het PMU-browontwerp, evenals nazorg voor de klant.

Als specialist op het gebied van PMU leer je van ervaren praktijkdocenten en krijg je een uitgebreid starterspakket met de beste tools en producten. Je wordt up-to-date gehouden over de nieuwste trends en producten en er wordt veel aandacht besteed aan praktijkoefeningen, zodat je vol vertrouwen aan de slag kunt gaan na de cursus.

Op dit moment bieden we twee cursussen aan: Microblading en Powderbrows.

Wat is Microblading?

Microblading is een semi-permanente cosmetische procedure die wordt gebruikt om de wenkbrauwen te accentueren en mooier te maken. Met een speciale tool en pigment maak je handmatig lijntjes in de huid. Hierdoor ontstaat een natuurlijk ogende wenkbrauwvorm en dichtheid. Het is essentieel om als een goed opgeleide en ervaren professional te werken, volgens de juiste hygiënenormen en veiligheidsrichtlijnen, om de beste resultaten te bereiken en risico’s op complicaties te minimaliseren.

Wat is Powderbrows?

Bij deze procedure wordt gebruikgemaakt van een speciale naald en pigment om kleine puntjes of schaduwen op de huid aan te brengen, wat resulteert in een zachte, poederachtige wenkbrauwlook. Deze techniek is ontworpen om de illusie van make-uppoeder op de wenkbrauwen te creëren, waardoor een natuurlijke en goed gevulde uitstraling ontstaat. Met deze techniek kun je ook mooie Ombré Wenkbrauwen creeëren. Powderbrows zijn populair vanwege hun duurzaamheid en het feit dat ze geschikt zijn voor verschillende huidtypen en wenkbrauwvormen. Professioneel uitgevoerde Powderbrows zorgen voor symmetrie en definiëren de wenkbrauwen op een subtiele, maar effectieve manier.

Summa & Bedrijf - Permanente make-up

Goed om te weten

De kosten bedragen

 • voor de cursus Microblading: € 1950,-
 • voor de cursus Powderbrows: € 2250,-

Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Duur:

De theorie en praktijk wordt gegeven in 6 dagdelen, verdeeld over maximaal 6 weken.

De cursus is geschikt voor jou als je

als professional in de schoonheidsindustrie werkt en je wil specialiseren in permanente make-up.

Na afsluiting van de cursus ontvang je

een bewijs van deelname.

Bel mij

Heb je een gerichte vraag? Vul het formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug

  Deel deze pagina:

  x

  Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

  Aanmelden