Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Junior Assistent Accountant

Junior accountmanager

De opleiding in het kort
 • Mbo-opleiding
 • niveau 4
 • Duur: 3 jaar
 • Bbl-opleiding: per week 1 dag school, 3-4 dagen werk
 • Start: augustus
Meld je aan
Locatie
 • Summa Business
  Sterrenlaan 6, Eindhoven
Locatie & contact Download als PDF

Junior accountmanager

Namens het bedrijf waar je werkt doe je zaken met andere bedrijven over vaak grote partijen producten, bijvoorbeeld met groothandels of webshops. Je ontdekt wat klanten precies willen en maakt een goede deal. Dat is jouw belangrijkste taak als (junior) accountmanager. Ook onderzoek je wat er speelt in de markt, wat de trends en ontwikkelingen zijn en wat de concurrenten doen.

Zo maak je voor iedere klant het perfecte aanbod op maat. Je houdt steeds contact en gaat vaak bij klanten langs. Jouw geduld, begrip, representatieve uiterlijk en vlotte babbel komen iedere dag van pas. Maak jij de deal rond? Na deze opleiding wél!

Meer weten?

Stuur voor meer informatie een e-mail naar business@summaenbedrijf.nl. We nemen dan snel contact met je op.

Goed om te weten

Het wettelijk vastgestelde cursusgeld voor schooljaar 2024-2025 bedraagt

Het wettelijk vastgestelde cursusgeld voor schooljaar 2024-2025 bedraagt € 730,-. Daarnaast heb je een laptop nodig en betaal je voor lesmateriaal. Kijk voor een inschatting van de kosten daarvoor op de website mbowebshop.

Opleidingen van het Summa College en door het Summa College beschikbaar gestelde lesmaterialen zijn vrijgesteld van btw. Lees meer over opleidingskosten.

Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor

mensen die al enige ervaring in de sales hebben, en zich willen omscholen én mensen met een relevante vooropleiding. Bij twijfel kun je altijd contact opnemen om te kijken of deze opleiding bij jou past.

Om te worden toegelaten tot  deze opleiding heb je nodig:

 • diploma vmbo kaderberoepsgerichte, theoretische of gemengde leerweg of;
 • overgangsbewijs van 3 naar 4 havo of vwo of;
 • diploma mbo niveau 2. Wij gaan met je in gesprek en adviseren je of je een goede kans hebt om de opleiding succesvol af te ronden. Of;
 • diploma mbo niveau 3.

Werk

Tijdens een persoonlijk gesprek of kennismakingsbijeenkomst kijken we of deze opleiding bij je past. Om deze opleiding te kunnen volgen, moet je werken bij een erkend leerbedrijf. Werk je niet bij zo’n bedrijf, dan bieden we je hulp bij het vinden van een geschikte leerwerkplek. Je gaat zelf op zoek.

Kijk voor een overzicht van erkende leerbedrijven en meer informatie over de arbeidsmarkt, stages en beroepen op www.s-bb.nl.

Bel mij

Heb je een gerichte vraag? Vul het formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

  Deel deze pagina:

  x

  Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

  Aanmelden