Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa Business - Verkoper
Dienstverlening & Verkoop

Dienst­verlening & Verkoop

Naar de opleidingen

Inspelen op veranderingen

Als bedrijf wil je inspelen op de wensen van klanten, groeien en je onderscheiden. Dat begint met de kwaliteit van je medewerkers. Of het nu met een bestaande opleiding is, of met een incompany opleiding op maat; goed opgeleide medewerkers maken het verschil.

Met onze opleidingen, trainingen en cursussen in dienstverlening en verkoop blijven medewerkers zichzelf ontwikkelen én beschikken bedrijven over goed gekwalificeerde medewerkers. Resultaat? Hogere productiviteit, een goede marktpositie én effectief inspelen op actuele ontwikkelingen. Investeren in je medewerkers met een opleiding op maat levert je dus veel op.

Incompany opleiding

Naast onze bestaande opleidingen verzorgen we bij Summa & Bedrijf ook incompany opleidingen op maat, afgestemd op jouw bedrijf. Samen komen we tot de perfecte mix van inhoud, lengte, vorm, tijdstip, moeilijkheidsgraad en plaats. Onze incompany opleidingen gaan van zakelijk schrijven en succesvolle klantgesprekken voeren tot online marketing en Chinese taal en cultuur. Meer weten over een opleiding op maat? Neem contact met ons op.

Experts uit de praktijk

Bij Summa leren experts uit de praktijk je de fijne kneepjes van het vak. Zij kennen de nieuwste inzichten en trends, geven praktische tips en handvatten en gebruiken moderne leermethodes. Bij het opleidingsaanbod werken we samen met ondernemers in de regio. Het lesaanbod sluit aan op wat zij nodig hebben én op dat wat jij nodig hebt.

Zakelijke dienstverlening

De zakelijke dienstverlening is een snel veranderende sector. Daarom is ons aanbod incompany opleidingen en maatwerk erg breed. Van secretarieel tot financieel tot juridisch en administratief. Met creatieve en innovatieve oplossingen maak je het verschil om klanten te houden én te werven. Daarvoor zijn goed opgeleide medewerkers nodig. Benieuwd naar de maatwerk mogelijkheden en incompany opleidingen die wij aanbieden? Wij spelen graag met maatwerktrajecten in op jouw wensen.

 

Dé mbo-opleidingspartner van Brainport

Ervaren docenten uit het werkveld

Laatste kennis en inzichten

Opleidingen op maat

Leren én werken met elkaar verbonden

Je vergroot je netwerk!

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden