Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa Business - Verkoper
Dienstverlening & Verkoop

Dienst­verlening & Verkoop

Naar de opleidingen

Inspelen op veranderingen

Digitalisering, internationalisering, branchevervaging: het zijn belangrijke ontwikkelingen binnen dit vakgebied. Als bedrijf speel je daar graag op in. Goed opgeleide medewerkers kunnen het verschil maken.

Zakelijke dienstverlening

De zakelijke dienstverlening is een snel veranderende sector. Bedrijven halen deskundigen zelf in huis, maar besteden diensten ook vaker uit aan bijvoorbeeld administratiekantoren, accountants en organisaties die gespecialiseerd zijn in personeelsdiensten. Met creatieve en innovatieve oplossingen kun je het verschil maken om klanten te houden en te werven. Daarvoor zijn goed opgeleide medewerkers nodig.

Retail

Mensen kopen meer en vaker online. Maar fysieke winkels blijven belangrijk. We willen eropuit, producten zien, voelen, beleven. Verreweg de meeste retailers verkopen dan ook on- én offline. Je kunt het verschil maken door mee te bewegen met je klanten, door ze te verrassen, door beleving, gastvrijheid en service. Dit alles biedt kansen voor ondernemers en medewerkers. Het grijpen van deze kansen begint met een goede opleiding.

Experts uit de praktijk

Bij Summa leren experts uit de praktijk je de fijne kneepjes van het vak. Zij kennen de nieuwste inzichten en trends, geven praktische tips en handvatten en gebruiken moderne leermethodes. Bij het opleidingsaanbod werken we samen met ondernemers in de regio. Het lesaanbod sluit aan op wat zij nodig hebben.

Dé mbo-opleidingspartner van Brainport

Ervaren docenten uit het werkveld

Laatste kennis en inzichten

Opleidingen op maat

Leren én werken met elkaar verbonden

Je vergroot je netwerk!