Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Voor werknemers

Wil jij je ontwikkelen in je vakgebied of een andere weg inslaan? Met de opleidingen van Summa & Bedrijf investeer je in je eigen inzetbaarheid.

Big in business!

De zakelijke dienstverlening en retail zijn boeiende sectoren. Je bent met producten of diensten bezig, maar vooral met mensen. Samenwerken, communiceren, organiseren? Leidinggeven, motiveren, begeleiden? Je leert het met de opleidingen van Summa & Bedrijf.

Onderzoek laat steeds opnieuw zien dat medewerkers zich willen ontwikkelen. Het is een belangrijke reden om voor een bedrijf te kiezen. Goed opgeleide medewerkers zijn ook voor jou als ondernemer belangrijk. Ze doen nieuwe (digitale) vaardigheden op en komen met nieuwe ideeën voor je bedrijf. Investeren in je medewerkers levert je dus veel op!

De ontwikkelingen in de zakelijke dienstverlening en retail gaan hard. Klanten bepalen het ritme; meer dan ooit is de klant koning. Ze willen kwaliteit, service, gastvrijheid. Daarnaast gaat steeds meer digitaal. Als medewerker beweeg je mee met veranderingen. Het is dan ook belangrijk dat je blijft leren. En misschien wil je hogerop: meer verantwoordelijkheid, leidinggeven. Of iets heel anders gaan doen. Een goede opleiding helpt je daarbij.

Persoonlijke aandacht bij Summa

Bij Summa kies je voor praktijkgerichte lessen van ervaren docenten. Doordat we in kleine groepen werken, krijg je veel persoonlijke aandacht. Zodat jij met succes je doelen kunt bereiken. Je kunt je direct aanmelden. Wil je eerst meer informatie? Kijk dan bij de opleiding hoe je contact op kunt nemen.

ACTUELE OPLEIDINGEN

Ons opleidingenportfolio wordt voortdurend aangevuld en aangepast aan de vraag en de behoefte van het bedrijfsleven. Bekijk hier het actuele aanbod opleidingen van Summa & Bedrijf.

Naar de opleidingen
Manager retail
x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden