Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa & Bedrijf - Het verhaal van Elena Janssen - Fijn dat je de opleiding in je eigen tempo kunt doen
Elena Janssen, 2e-jaars student medisch pedicure

'Fijn dat je de opleiding in je eigen tempo kunt doen'

Elena Janssen was altijd als eerste klaar met haar opdrachten. De docent vroeg haar of ze niet een versnelde opleiding Medisch pedicure wilde doen.

“Ik zit nu in mijn tweede jaar. Het is ook mijn laatste, dit jaar doe ik examen. Docenten zagen dat het lekker ging, dat ik altijd als een van de eersten klaar was. Daarom vroegen ze of ik de opleiding versneld zou willen afronden. Ik had er nooit over nagedacht, maar besloot om het te doen. Het is fijn dat je de mogelijkheid hebt om de opleiding in je eigen tempo te doen.

Versnelde opleiding

Dat de docent me benaderde voor een versnelde opleiding en afronding, geeft aan dat ze op school aandacht voor je hebben. Het is een kleine groep waarin je zit. Dat maakt het contact persoonlijk, je bouwt een band op met je medestudenten en docenten. Dat vind ik heel belangrijk. Als er iets is, in je opleiding of thuissituatie, dan houden ze daar rekening mee en vragen ze je hoe ze je kunnen helpen. Dat geeft een veilig gevoel. Ik voel me echt op mijn gemak hier.

Mooie toekomst

Als ik mijn diploma heb gehaald, ga ik werken en ervaring opdoen. Daarna wil ik nog een hbo-studie in een medisch vakgebied volgen. Want vooral de anatomie binnen de pedicure-opleiding vind ik interessant.”

 

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden