Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Voor werknemers

Voor een succesvolle carrière of vervolgstudie

Een opleiding of cursus doen is investeren in jezelf. Leer nog meer van je vak, haal je papieren en vergroot jouw waarde voor het bedrijf waarvoor je werkt.

Bij Summa & Bedrijf werk je aan jezelf. We stimuleren de ontwikkeling van je vakkennis, verrijken je vakbekwaamheid en laten je kennismaken met de nieuwste technieken. Zo kun jij binnen je bedrijf de volgende stap maken, werk doen met meer uitdaging of je pijlen richten op een vervolgstudie in autotechniek aan het hbo.

Up-to-date in autotechniek
Als student of cursist bij Summa & Bedrijf krijg je les in een modern ingerichte praktijkruimte met de nieuwste tools om je te verdiepen in de meest innovatieve autotechniek. Je leert er bijvoorbeeld storingen in personen- en bedrijfsauto’s oplossen, het veiligstellen van elektrische voertuigen, het terugwinnen van F-gassen of alles over de techniek van laadkleppen. Specialistische kennis die jou verder brengt in de autotechniek.

Actuele opleidingen

Ons opleidingenportfolio wordt voortdurend aangevuld en aangepast aan de vraag en de behoefte van het bedrijfsleven. Bekijk hier het actuele aanbod opleidingen van Summa & Bedrijf.

Naar de opleidingen
Eerste autoschadehersteller
x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden