Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa Automotive - F-Gassen

Voor bedrijven

Grow your talent

Medewerkers bepalen het succes van je organisatie. Daarom is het belangrijk dat zij zich blijven ontwikkelen.

Dat zij kennis hebben van de nieuwste technieken en inzichten, nieuwe vaardigheden leren. En zo hun talenten optimaal kunnen blijven inzetten. Juist in onze dynamische Brainport-regio, waar processen, diensten en producten zich razendsnel ontwikkelen.

Leren in de praktijk
Bij de automotive opleidingen van Summa & Bedrijf staan de praktijk en het leren op de werkplek centraal. De opleidingen zijn doelgericht, herkenbaar en goed toepasbaar in alle branches en bedrijven in de autotechniek.

Maatwerk in autotechniek
Naast reguliere opleidingen leveren we ook maatwerk. We gaan graag om de tafel om te kijken hoe we jouw medewerkers het beste kunnen opleiden. Neem hiervoor contact op met Rick van der Velden via 06 31675361.

procesoptimalisatie leidt tot een verhoging van de klantwaarde

Richard Hoogenboom, Summa Automotive

BEDRIJFSOPLEIDINGEN OP MAAT

Wij verzorgen opleidingen op maat voor optimale effectiviteit in de praktijk. Inhoud, lengte, moeilijkheidsgraad, vorm, tijdstip en plaats kunnen in overleg worden vastgesteld. Zo kunnen werknemers en organisaties effectief inspelen op actuele ontwikkelingen in het werkveld. Neem direct contact op om samen te kijken naar de scholingsmogelijkheden voor jouw bedrijf.

Neem contact op
Automotive - Summa & Bedrijf
x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden