Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa & Bedrijf - Opticien
Bijblijven, verdiepen of verbreden.

Optiek & Audicien

Met onze op maat gemaakte en vakgerichte opleidingen en cursussen kom je verder in de wereld van Optiek & Audicien. Als organisatie én als medewerker.

Naar de opleidingen

Oog voor de toekomst

Optiek & Audicien is een boeiend vakgebied. Zorg, techniek, retail, mode en creativiteit komen er samen. Met de opleidingen en cursussen van Summa & Bedrijf werk je aan je toekomst. Als bedrijf en als medewerker.

De Nederlandse opticien en audicien heeft het druk. Want Nederland vergrijst. Daardoor neemt de vraag naar oogzorg, oorzorg, brillen en gehoorapparaten toe. Daarbovenop speelt dat we urenlang naar ons scherm turen op computer, laptop, tablet en smartphone. Dat is niet goed voor de ogen. Daarnaast zijn (hard) muziek luisteren, concerten en festivals niet goed voor het gehoor. Het aantal kinderen dat slecht hoort of veraf slecht ziet, neemt daardoor fors toe. Ook dat levert de opticien en audicien meer werk op. En dan is de bril ook nog een modeartikel. Een brildrager gaat graag mee met de trends.

Experts uit de praktijk

Voor opticiens en audiciens liggen er dus veel kansen. Dat begint met een goede opleiding. Bij Summa leren experts uit de praktijk je de fijne kneepjes van het vak. Zij kennen de nieuwste inzichten, technieken, geven praktische tips en handvatten en gebruiken moderne leermethodes. Het lesaanbod sluit aan bij wat ondernemers in de regio nodig hebben.

Opleidingen op maat, je leert in jouw tempo

Veel afwisseling in lessen

Veelzijdig beroep: medisch, modisch, technisch, retail en sociaal.

Veel werkgelegenheid

Innovatief beroep

Internationale reis

Wij werken o.a. samen met
x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden