Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa & Bedrijf - Summa Procestechniek - Ik zag er tegenop maar het is supergoed bevallen
Richard van Vlaanderen verraste zichzelf

“Ik zag er tegenop, maar het is super­goed bevallen.”

"Ik kon de opleiding in mijn eigen tempo doen."

Ik werk al 20 jaar in de productie bij NXP in Nijmegen en was toe aan iets anders. Ik kreeg de mogelijkheid om dankzij een opleiding verder te groeien. Ik moet eerlijk zeggen: het is een tijd geleden dat ik naar school ging en ik zag er tegenop. Maar het is supergoed bevallen! Ik ben uitstekend begeleid en kon de opleiding op mijn eigen tempo doen. Ik heb Mechanisch operator A gehaald, ben nu bezig met B en heb inmiddels een nieuwe functie. Ik heb mezelf echt verrast.

Lees meer over de opleiding
Summa & Bedrijf - Summa Procestechnologie - Ik zag er tegenop maar het is supergoed bevallen
Meer weten?

Neem contact op met

Summa & Bedrijf - Lilian Lammers

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden