Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Voor werknemers

Bouw aan je toekomst

Je wilt je vakdiploma halen, je verdiepen, verbreden of je omscholen tot medewerker in de bouw of wonen? Bij Summa leer je praktijkgericht nieuwe vaardigheden en disciplines.

Je kennis, vakmanschap en vaardigheden zijn je belangrijkste gereedschappen om goed in je werk te zijn. Omdat de ontwikkelingen in de sector snel gaan, is het zaak om in jezelf te investeren. Met een opleiding, cursus of training. Als vakspecialist of breed inzetbare medewerker vergroot je jouw waarde voor het bedrijf waar je werkt. Ook je waarde op de arbeidsmarkt zal toenemen: als je goed geschoold bent, vindt makkelijker werk.

Groot aanbod

Je kunt bij ons kiezen uit een groot aanbod mbo-opleidingen. Van schilder tot uitvoerder, van timmerman tot allround meubelmaker en van montagemedewerker tot werkvoorbereider. Via cursussen kun je je kennis en vaardigheden verdiepen of verbreden. Wat dacht je van een cursus metselen, tegelzetten of schilderen? Of misschien is lasersnijden of het maken van 3D-visualisaties voor interieuradvies en –styling iets voor jou.

Praktijkgericht leren

Alle scholingen zijn praktijkgericht en worden gegeven door docenten die het vak tot in de puntjes beheersen. Zij kennen ook nieuwe ontwikkelingen en technieken. Je kunt je direct aanmelden. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden