Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Bouw & Wonen

Vakmensen maken het verschil. Specialiseer je, leer een nieuwe discipline of haal een vakdiploma. Bij Summa leer je praktijkgericht van mensen die de kneepjes van het vak kennen.

Naar de opleidingen

Bouw aan je toekomst

De sector is sterk in ontwikkeling. Vernieuwing, verbreding en specialisatie helpen je om een duurzame toekomst te bouwen. Als werknemer, als bedrijf.

Om aan de woonbehoefte te voldoen, zijn in de regio Eindhoven veel nieuwe woningen nodig. Duurzaam bouwen is de standaard. Er worden nieuwe materialen gebruikt en innovatieve woonconcepten toegepast. Techniek en modern vakmanschap gaan daarbij hand in hand. Om mee te doen, is scholing nodig.

Samen investeren

Bij Summa ontwikkel je kennis en praktijkgericht vakmanschap. Hiervoor bieden wij een uitgebreid scala aan opleidingen, trainingen en cursussen. Onze lessen zijn ontwikkeld samen met het bedrijfsleven, en zijn afgestemd op wat daar nodig is.

Heb je maatwerk nodig? Specifiek gericht op jouw bedrijf? Neem ook daarvoor contact met ons op. Samen investeren we in arbeidskrachten die duurzaam inzetbaar zijn en zich continu ontwikkelen. Ook bieden we maatwerkopleidingen.

Laagdrempelig kennismaken

Wil je als zij-instromer in de sector werken? Je bent welkom! Dat kan natuurlijk door een mbo-opleiding te volgen, maar je kunt ook via een cursus de fijne kneepjes van een vak leren. Schilderen bijvoorbeeld, metselen, tegelzetten of stukadoren. Laagdrempelig en leerzaam!

Topcentrum Meubelindustrie

In Topcentrum Meubelindustrie werken partners samen aan het versterken van duurzame innovatiekracht en de concurrentiepositie van de deelnemende bedrijven. Dit doen we door samen het onderwijs te vernieuwen. Summa & Bedrijf is een van de partners in het topcentrum.

Een breed scholingsaanbod

Praktijkgerichte opleidingen

Expert in maatwerk

Sterk in de Brainport Regio Eindhoven

Dé leverancier van mbo-ers in de regio

Partner in Topcentrum Meubelindustrie

Wij werken o.a. samen met
x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden