Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa - Transport & Logistiek

Voor werknemers

Investeer in jezelf en in je toekomst

Blijf interessant voor werkgevers en doe nieuwe kennis en vaardigheden op.

Veel kansen in transport en logistiek

Wil jij bijblijven, je ontwikkelen in je vakgebied of een andere weg inslaan? De transport- en logistieke sector bieden je veel kansen.

Met de opleidingen tot logistiek supervisor of logistiek leidinggevende kun je een mooie carrièrestap maken. Toezicht houden, organiseren, mensen aansturen, plannen, leidinggeven. De opleidingen zijn afgestemd op de behoefte van bedrijven in de Brainport-regio. En actuele ontwikkelingen als digitalisering en robotisering zijn in de lesstof meegenomen.

Ook voor zij-instromers

Er is veel werk in de transportsector. Zij-instromers zijn dan ook welkom. Je kunt je laten omscholen tot logistiek medewerker of chauffeur. Als je een rijbewijs B hebt, kun je de opleiding binnen 1 jaar afronden. Voor de cursus koerier bestelauto dien je naast je rijbewijs B ook in bezit te zijn van een mbo-niveau 2 diploma.

Praktijkgericht en persoonlijk

Met Summa kies je altijd voor praktijkgerichte lessen van docenten uit het werkveld. Ook krijg je veel persoonlijke aandacht. Zo bereik jij met succes je doelen. Je kunt je direct aanmelden. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Opleidingen
Summa - Transport & Logistiek
x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden