Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa & Bedrijf - Summa Procestechnologie - Door mijn diploma kreeg ik een vaste baan
Een goede vakman maakt nog geen goede manager

Opleiding Technisch leidinggevende met korting voor ION-leden

ION werkt samen met Summa

Sinds enkele jaren bestaat bij het Summa College de éénjarige opleiding Technisch leidinggevende. Nu gaat Summa Procestechnologie de samenwerking aan met de vereniging ION (Vereniging Industrieel Oppervlaktebehandelend Nederland). ION is dé brancheorganisatie voor de oppervlaktebehandelende industrie.

ION biedt haar leden de mogelijkheid om zich via ION met korting in te schrijven voor deze opleiding.

De opleiding heeft als doel technische praktijkmensen kennis en ervaring bij te brengen waarmee ze beter kunnen leidinggeven op de werkvloer. Dit bevordert de kwaliteit van het werk en dat is één van de doelstellingen van ION.

“Als je technisch een goede vakman bent, wil dat nog niet zeggen dat je een goede manager bent waarbij je vooral met mensen te maken hebt.” Dit zegt Jacques Schreuder, onder meer opleidingscoördinator bij ION. “De afgelopen jaren heb ik herhaaldelijk de vraag gekregen of wij een cursus technisch leidinggeven konden aanbieden. Ik begrijp die vraag heel goed, maar wij kunnen dat niet, ION richt zich op vakgerichte opleidingen die helemaal zijn toegesneden op de applicaties die leden uitvoeren.

Door mijn contacten in de mbo-wereld kwam ik te weten dat het Summa College de opleiding Technisch leidinggevende aanbiedt die helemaal aansluit bij de behoefte van sommige lidbedrijven. Dus toen ik ben daar eens een kopje koffie gaan drinken.”

Het bovenstaande interview werd gepubliceerd in het vakblad van ION en werd geschreven door Jaap van Peperstraten. Lees het hele artikel hier.

Meer weten?

Neem contact op met

Summa & Bedrijf - Lilian Lammers

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden