Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa & Bedrijf - Nederlands als tweede taal
16 november 2023

Brabants Talentenfestival

Ben jij klaar om je talenten te ontdekken?

Ben jij klaar om jouw talenten te ontdekken? Denk je na over een ander beroep of wil je weten welke cursus of opleiding bij je past? Kom dan op 16 november naar het Brabants Talentenfestival in het Philips Stadion.

Wat kun je verwachten?

Het Brabants Talentenfestival is een ontmoetingsplaats voor iedereen die zijn vaardigheden wil ontwikkelen en zijn carrière een kick-start wil geven. Bedrijven staan klaar om jou te ontmoeten en je talenten te ontdekken. Duik in leerzame workshops, luister naar inspirerende sprekers die hun ervaringen delen en zet de eerste stap naar een carrière waar je écht blij van wordt.

Wij staan met Summa & Bedrijf op het festival om je meer te leren over alle scholingsmogelijkheden. Denk aan BBL-, leerwerk- en omscholingstrajecten. Dit maakt leren en werken zinvoller en je krijgt een voorsprong door te leren in de praktijk.

Vergroot jouw kansen op werk

Direct in gesprek gaan met potentiële werkgevers? Het Brabants Talentenfestival laat je in contact komen met 75 werkgevers die staan te springen om je te ontmoeten. Zij willen nieuw talent verwelkomen en jouw vaardigheden en passie ontdekken. Ontmoet hier jouw toekomstige werkgever en zet de eerste stap naar een nieuwe baan.

Naast het kennismaken met werkgevers en opleiders én de workshops en inspiratiesessies kun je ook je cv laten opvallen en een gratis professionele profielfoto laten maken. Daarnaast is er natuurlijk genoeg tijd voor een drankje, hapje en muziek. Lees hier meer over het programma en meld je aan!

Lees meer
Summa & Bedrijf - Carrière Café

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden