Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa & Bedrijf - Summa & Bedrijf bij Nieuwsuur - Brabant Leert

Nieuwsuur over STAP-stop en Brabant Leert

Nieuwsuur over STAP-stop en Brabant Leert

Nieuwsuur was te gast bij Summa & Bedrijf voor opnames. Zij besteedden in de uitzending van 20 juni aandacht aan het stopzetten van het STAP-budget. Een relevant thema waar wij graag aan meewerken. Wij belichtten het alternatief: trainingen via Brabant Leert.

Nieuwsuur op locatie

De filmploeg van Nieuwsuur kwam kijken bij onze training Verzorgende en Verpleegtechnische handelingen, onder leiding van onze gepassioneerde docent Ingrid van Roon. De deelnemers aan deze training zijn allen cursisten die via Brabant Leert, alternatief STAP-budget, bij Summa terecht zijn gekomen. In Brabant hebben we onder leiding van de provincie zelf het initiatief genomen om een sterke infrastructuur voor Leven Lang Ontwikkelen (LLO) op te bouwen.

Brabant Leert succesvol alternatief STAP-budget

Via de website van Brabant Leert bied Summa en vele andere Brabantse onderwijsinstellingen scholingen aan, die naadloos aansluiten op de behoeften van de arbeidsmarkt en die maatschappelijke vraagstukken (zoals de energietransitie) ondersteunen. Daarbij staat het aanbod centraal en niet de onderwijsinstellingen zelf. Zo krijgt de bezoeker van de website een heel overzichtelijk aanbod aan scholing te zien en kan hij of zij zich gemakkelijk aanmelden. Er staat geen druk op de aanmelder om dit zo snel mogelijk te doen; er is vooralsnog voldoende plek voor iedere geïnteresseerde. Zo dragen we in Brabant samen bij aan de arbeidsmarkt van nu en in de toekomst. Kortom: een mooi item van Nieuwsuur, waar we met enthousiasme aan mee hebben gewerkt!

Benieuwd naar het item van Nieuwsuur? Kijk dan de uitzending van donderdag 20 juni 2023 terug.

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden