Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Vivian Troenopawiro is Assistant to Vice President bij ASML IT BAS in Veldhoven

"Regelmatig contact met Laura en haar mentor."

“Begin dit jaar heb ik het stokje van de voormalige praktijkbegeleider van Laura Crooijmans over mogen nemen. Ik ben namelijk begonnen als assistente van de vicepresident van IT BAS, een afdeling binnen IT. Laura werkt daar al 1,5 jaar. Ik vind het een eer om haar te begeleiden.”

“Na een half jaar samen kan ik wel zeggen dat we samen een goed team vormen op het secretariaat van het IT BAS Management Team. Er zijn frequente contactmomenten waarin ik samen met Laura en haar schoolmentor de nodige zaken kan bespreken.

Een basis van veiligheid en vertrouwen maakt dat deze momenten ook een positieve bijdrage kunnen leveren aan het succes en voortgang van het bbl-traject. Binnen ASML werken we als praktijkbegeleiders nauw met elkaar samen om ervoor te zorgen dat de studenten hun opleiding succesvol afsluiten, zodat ze daarna als volwaardig managementassistent aan de slag kunnen.

Mijn persoonlijke missie is om samen met Summa Laura zo goed mogelijk te begeleiden naar haar felbegeerde diploma. Ze is mijns inziens goed op weg!”

Lees meer over de opleiding
Ik vind het een eer om Laura te begeleiden - Vivian Troenopawiro - Summa & Bedrijf
Meer weten?

Neem contact op met

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden