Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa & Bedrijf - Kennis- en netwerkevent Onderwijs & Opvoeding

Inspiratie, innovatie en uitdagingen in onderwijs en de kinderopvang

Inspiratie, innovatie en uitdagingen in onderwijs en de kinderopvang

Summa & Bedrijf organiseerde op 2 november een groot kennis- en netwerkevent, volledig in het teken van de talentontwikkeling van de mbo-professional in de branche Onderwijs & Opvoeding. Een zaal vol pedagogisch medewerkers, onderwijsondersteuners, werkgevers én beleidmakers liet zich inspireren tijdens het veelzijdige programma.

Tientallen workshops

Verbinding is de sleutel tot succes

De middag werd geopend met de keynote ‘hoe wordt onbevooroordeeld verbinden de sleutel tot jouw succes?’ van Henry van den Bogert van Body Language Academy. Hij is expert op het gebied van lichaamstaal en nam alle deelnemers mee in zijn verhaal over non-verbale communicatie en het brein. Zo vertelde hij meer over hoe je lichaamstaal kunt lezen, welke manieren van non-verbale communicatie er zijn en hoe je brein daarop reageert.

Delen van kansen en ideeën

Tientallen workshops over technologie, internationalisering, gedrag en creativiteit werden druk bezocht. Denk hierbij aan: EmbranceTec, Faalangst bij kinderen, Inclusie, Anderstalige kinderen in het onderwijs en Spreken is zilver, bouwen is goud. Ook de rondetafelsessies waren een groot succes. Hierbij hadden we aandacht voor de uitdagingen van nu en de toekomst in het onderwijs en de kinderopvang en deelden we kansen, ideeën en good practices met elkaar.

Dank aan alle betrokkenen en alle deelnemers voor hun waardevolle bijdragen. Laten we samen blijven investeren in alle talenten in onze branche.

Summa & Bedrijf - Kennis- en netwerkevent Onderwijs & Opvoeding

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden