Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa & Bedrijf
Banenmarkt KempenPlus en UWV

"Fijne sfeer en veel bezoekers"

Donderdag 13 april organiseerden KempenPlus en UWV samen een banenmarkt. Maar liefst 45 werkgevers uit verschillende sectoren ontmoetten werkzoekenden en mensen die van baan willen veranderen.

Van logistiek tot horeca, van productie tot zorg en techniek; de diversiteit aan werkgevers was groot. Het doel? Inspireren, netwerken en de drempel om te solliciteren verlagen, door werkzoekenden en werkgevers bij elkaar te brengen. Het was mooi om te zien hoe deelnemers de kans grepen om in contact te komen met potentiële werkgevers, zich lieten informeren over om- en bijscholing of in gesprek gingen met één van de adviesorganisaties.

Elise van Rijsoort en Jolanda van den Bersselaar waren namens Summa & Bedrijf ook aanwezig op de markt. Zij gaven de bezoekers een kijkje in de wereld van om- en bijscholing. Het was erg druk op de banenmarkt, zegt Elise. “Er hing een fijne sfeer en er waren veel mensen aanwezig, op zoek naar werk. Wij gingen met ze in gesprek over om- en bijscholing, om het werk dat zij willen doen te gaan bemachtigen.”

We kijken terug op een succesvolle banenmarkt waaraan wij met veel plezier een bijdrage leverden. Wil jij ook meer weten over de mogelijkheden om je te laten om- of bijscholen? Bekijk onze opleidingen of neem dan contact met ons op.

Summa & Bedrijf - Banenmarkt KempenPlus en UWV

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden