Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Zorg, Welzijn & Onderwijs

Bijblijven, verdiepen of verbreden. Met onze op maat gemaakte en vakgerichte opleidingen en cursussen kom je verder. Als organisatie én als medewerker.

Naar de opleidingen

Inspelen op veranderingen

Experts uit de praktijk leren je de fijne kneepjes van het vak. Zij kennen de nieuwste inzichten, technieken, geven je praktische tips en handvatten en gebruiken moderne leermethodes.

De ontwikkelingen in zorg, welzijn en onderwijs gaan snel. Mensen worden steeds ouder, blijven zo lang mogelijk thuis wonen, hebben eigen regie en worden ondersteund met e-health. In het welzijnswerk is de professional meer en meer de spil in het netwerk van de cliënt, de verbinder. In de gezondheidszorg komt steeds meer oog voor preventie en een gezonde leefstijl. In onderwijs worden pedagogiek en didactiek steeds meer op het individu afgestemd.

Aantrekkelijk

Door dit alles verandert het werk. Ook vervallen er functies en komen er nieuwe bij. Dit vraagt veel van medewerkers. Om aantrekkelijk te blijven voor werkgevers én plezier in het werk te houden, is het belangrijk dat zij zich bijscholen, verdiepen of verbreden. Andersom moeten werkgevers investeren in scholing om medewerkers te binden en te boeien.

Samenwerking

Bij het opleidingsaanbod werken we samen met organisaties in de regio. Het lesaanbod sluit aan op wat zij nodig hebben.

Nieuws

Eerste certificaat Individuele basiszorg verlenen uitgereikt

Met de korte scholingstrajecten van Summa & Bedrijf kunnen mensen binnen 4 maanden aan de slag in de zorg. Daarmee speelt de onderwijsinstelling in op de behoefte van zorgorganisaties.

Cathy van den Boogert van zorgorganisatie Vitalis WoonZorg Groep kreeg het eerste mbo-certificaat Individuele basiszorg uitgereikt.

Lees het bericht
Leereenheid individuele zorg verlenen niveau 2

Dé mbo-opleidingspartner van Brainport

Ervaren docenten uit het werkveld

Laatste kennis en inzichten

Opleidingen op maat

Persoonlijke en mensgerichte begeleiding

Breed aanbod aan opleidingen en cursussen

Wij werken o.a. samen met