Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa & Bedrijf - De Zorggroep - De scholing heeft zichtbaar resultaat op de werkvloer
Studeren in je eigen tempo

Certificatencarrousel

Onze certificatencarrousel biedt je de mogelijkheid om op een flexibele wijze een mbo-certificaat binnen zorg & welzijn te behalen. In een doorloopgroep van maximaal 14 cursisten kun je kiezen uit verschillende mbo-deelopleidingen, waaronder leereenheden en keuzedelen.

Op deze manier krijg je de mogelijkheid om op diverse momenten te starten. Je kunt leren op jouw eigen tempo.

Hoe werkt het?

Onze certificatencarrousel werkt op een abonnementsbasis. Afhankelijk van het gekozen mbo-certificaat start je met een traject van 10 weken. Vervolgens kan het abonnement per 5 weken worden verlengd. Gedurende de periode van jouw abonnement kom je één dagdeel per week naar het Summa College voor het volgen van lesbijeenkomsten. Daarnaast werk je opdrachten uit in de praktijk en leg je uiteindelijk het bijhorende examen af. Gedurende jouw leertraject word je helemaal klaargestoomd, zodat je succesvol het mbo-certificaat behaalt. De kosten voor het leertraject bedragen € 725,- per 5 weken (btw-vrij, exclusief lesmaterialen).

Voor wie?

Onze certificatencarrousel is geschikt voor mensen die in de sector Zorg & Welzijn (willen) werken. Denk aan zij-instromers en herintreders. Ook voor mensen die al in de sector werken en zich verder willen verdiepen, specialiseren en doorstromen, zijn de certificaten interessant. We leiden op voor erkende mbo-certificaten die bij DUO geregistreerd worden, net als een diploma.

Welke certificaten kan ik volgen in de certificatencarrousel?

We hebben twee certificatencarrousels: carrousel Zorg en carrousel Welzijn.

Certificatencarrousel Zorg – lesbijeenkomsten op maandagen van 9.00 – 13.15 uur

Certificatencarrousel Welzijn – lesbijeenkomsten op woensdag van 9.00 – 13.15 uur

Goed om te weten

Tijdens de reguliere schoolvakanties mbo en op feestdagen vinden er geen lesbijeenkomsten plaats.

Hoe meld ik me aan?

Je meldt je aan via de opleidingspagina van het betreffende mbo-certificaat. Neem voor meer informatie contact op met het Contactpunt van de branche Zorg & Welzijn via zorg-welzijn@summaenbedrijf.nl.

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden