Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Hoe zorg jij dat je up-to-date blijft?

Voor zzp'ers

Zo blijf je up-to-date!

Er is een grote vraag naar veiligheidsprofessionals. Droom jij ervan om zzp beveiliger te worden? Of ben jij al aan het bouwen aan je carrière als zelfstandig ondernemer in de veiligheidsbranche? Dan is het belangrijk om je kennis, vaardigheden en deskundigheid op peil te houden.

Summa & Bedrijf biedt verschillende scholingsmogelijkheden, passend bij jouw behoeften als zelfstandig ondernemer.

Daarom Summa

Wil jij zzp beveiliger worden en de meest actuele kennis en vaardigheden in huis hebben? Of je nu je je beveiligingskennis wilt aanscherpen of juist meer wilt leren over zelfstandig ondernemen; wij hebben de juiste trainingen in huis om je te helpen bij een vliegende start. En waar je ook voor kiest, je kiest altijd voor persoonlijke aandacht, ervaren docenten en praktijkgerichte lessen.

Ontdek jouw groei als zzp’er

Bij Summa & Bedrijf geloven we in leren door te doen. Je kunt na een training de kennis dus direct toepassen in echte situaties. Dankzij de oefening in de lessen weet je altijd met vertrouwen te handelen, zelfs in de meest uitdagende veiligheidsomgevingen. Wil jij juist de zakelijke kant van je onderneming aanscherpen? Dan helpen we jou groeien als zzp’er. Zo kun je ervoor kiezen om meer te leren over administratie of juist over ondernemerschap of zakelijk schrijven. Kortom; bij Summa & Bedrijf kun je rekenen op een partner die begrijpt wat je nodig hebt om te groeien.

Bekijk ons uitgebreide scholingsaanbod en meld je direct aan. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden