
Barista
- Training/cursus
- Data: 15 mei, 3 juli
- Duur: 1 dag
- 50/50 theorie en praktijk
- Groepsgrootte: 8-10 deelnemers
Barista
Wil jij leren hoe je een echt lekker kopje koffie zet? Weten wat daar allemaal bij komt kijken? Na deze eendaagse training ben jij een barista. Geschikt voor horecamedewerkers en koffieliefhebbers.
Nederland krijgt een echte koffiecultuur. Kijk naar de koffiezaken die uit de grond schieten en naar de koffieapparaten thuis, waar mensen meer en meer voor een professionele espressomachine kiezen. We willen geen bakje leut, maar kwaliteit, variatie en beleving. Na deze training kun jij gasten een heerlijke kop koffie serveren. En er iets moois over vertellen.
Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met
Rémy Dekker
E-mail: remy.dekker@summacollege.nl
Telefoon: 06 38 21 48 71
Dit ga je leren
Je leert de theorie over koffie: de landen van herkomst, soorten bonen, groei en bloei, verwerking, brandproces. Maar natuurlijk ga je vooral praktisch aan de slag: je leert om met een koffiemolen te werken, een goede koffie, espresso en cappuccino te zetten en een volle melkschuim op te kloppen.

Goed om te weten
De kosten bedragen:
€ 159,- inclusief lesmateriaal.
Opleidingen van het Summa College en door het Summa College beschikbaar gestelde lesmaterialen zijn vrijgesteld van btw. Lees meer over opleidingskosten.
De cursus duurt:
één dag van 8 uur (van 09.00 tot 17.00 uur). De dag bestaat uit 50 procent theorie en 50% praktijk.
Diploma/certificaat:
Aan het eind van de dag krijg je een bewijs van deelname.
Bekijk ook deze opleidingen
Bel mij
Heb je een gerichte vraag? Vul het formulier in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.