Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Summa - Transport & Logistiek
Hoe zorg jij dat je up-to-date blijft?

Voor zzp'ers

Zo blijf je up-to-date!

Bijblijven, verdiepen en verbreden. Dat is belangrijk als jij zzp’er bent in de transport & logistiek of droomt van een carrière als zelfstandig ondernemer. De wereld van de transport & logistiek is non-stop in beweging.

Blijf daarom je kennis en vaardigheden uitbreiden en je deskundigheid op peil houden. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Summa & Bedrijf biedt verschillende scholingsmogelijkheden, passend bij jouw behoeften als zzp’er in deze branche.

Daarom Summa

Bij Summa begrijpen we het belang van de transport & logistiek. Daarom bieden we actuele trainingen, cursussen en opleidingen aan, die zorgen dat jij de juiste kennis en vaardigheden bezit. Of je nu geïnteresseerd bent in heftruck & reachtruck training, chauffeur wegvervoer wilt worden of juist je zakelijke vaardigheden wilt uitbreiden; wij hebben alles wat je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen en succesvol ondernemer te worden. En waar je ook voor kiest, je kiest altijd voor praktijkgericht onderwijs en persoonlijke aandacht.

Ontdek jouw groei als zzp’er

Bij Summa & Bedrijf draait alles om jouw persoonlijke en professionele groei als zzp’er. Onze cursussen zijn erop gericht om up-to-date te blijven over de wereld van transport & logistiek én te groeien als ondernemer. Het investeren in je ontwikkeling als zzp’er is niet alleen een investering in jezelf, maar ook in je bedrijf. Kortom; bij Summa & Bedrijf kun je rekenen op een partner die begrijpt wat je nodig hebt om te groeien en te slagen als zzp’er.

Bekijk ons uitgebreide scholingsaanbod en meld je direct aan. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden