Naar summacollege.nl?

deze website is gericht op werknemers en werkgevers.
Ben je scholier of student (vo/mbo/hbo), ga dan naar summacollege.nl

Verspaningstechnoloog
Hoe zorg jij dat je up-to-date blijft?

Voor zzp'ers

Zo blijf je up-to-date!

Droom jij ervan om zzp’er te worden in de techniek en technologie? Of ben jij al werkzaam als zelfstandig ondernemer in deze dynamische wereld? Dan is het belangrijk om je kennis en vaardigheden te versterken en je deskundigheid op peil te houden.

Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Summa en bedrijf biedt een uitgebreid scholingsaanbod, passend bij jouw behoefte als zzp’er in de technologie.

Daarom Summa

Bij Summa begrijpen we de constante ontwikkelingen van de technologische sector. Daarom hebben we een breed scholingsaanbod ontwikkeld. Of je nu je technische vaardigheden wilt uitbreiden, je wilt specialiseren in een bepaald soort frezen of jezelf wilt voorbereiden op de uitdagingen als zzp’er; wij hebben alles wat je nodig hebt om jezelf te ontwikkelen. En waar je ook voor kiest, je kiest altijd voor persoonlijke aandacht én praktijkgerichte lessen.

Ontdek jouw groei als zzp’er

Wil je zzp’er worden in de techniek? Dan is het belangrijk om te investeren in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat is niet alleen een investering in jezelf maar ook een investering in jouw bedrijf. Hierdoor blijf je up-to-date van de laatste ontwikkelingen en behoudt je een voorsprong in een continue veranderende industrie. Onze cursussen zijn erop gericht om jouw binnen je vak én als ondernemer te versterken. Kortom; bij Summa & Bedrijf kun je rekenen op een partner die begrijpt wat je nodig hebt om te groeien als zzp’er in de techniek.

Bekijk ons uitgebreide scholingsaanbod en meld je direct aan. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Deel deze pagina:

x

Meld je aan voor de Summa & Bedrijf nieuwsbrief

Aanmelden